babysevgi melikeNr ben hep kente gittiğim için orasını önerebilirim ama bilyorumki galen ve can da iyi die söylenıyor
Mybabyizmir melikeNr ben özel can Hastanesi’ne gidiyorum çiğli’de. Calibe hanim doktorum memnunum gayet iyi ve ilgili. Bir de kalabalık olmuyor hastane o yönden de avantajlı
HulyaAyaz Ben ilk doğumumu hayat hastanesinde yaptım çok memnun kaldım şimdi ikinci geliyor nasipse yine orda yapıcam hem fiyat olarak uygun hemde temiz titiz ve çok ilgililer
Sibush Ben doktorumu disaridan goturerek Cinarli Hastanesinde yapacagim dogumu. Pandemi bolumu olmayan en temiz hastane bu surecte.
Eddaliko Mybabyizmir Can hastanesi mi kalabalık olmuyor canım bende oraya gidiyorum devlet hastanesi gibi mübarek
Suheda1 Ben yeni taşındım izmire. Ilk defa geçen hafta gittim. Özel gazi hastanesine. Erhan beye. Çok ilgili bir doktor
HulyaAyaz Gmzk8995 hayır aynı benim 15 gün sonra doğumum var murat polatta 1900 tl tüp bağlatma vs niz yoksa
Mybabyizmir Eddaliko ben 4 gibi gidiyorum direkt içeri giriyorum çıkınca da hemen eve gidiyorum. Calibe hanıma gidiyorum ben çok fazla kalabalık olmuyor doktordan doktora fark eder
Pln01 Tınaztepe Galen hastanesi hem hijyenik ve feyza hanım dünyalar tatlısı bir doktor çok memnunum bende yeni taşındım İzmir’e bir çok hastaneye gittim Feyza hanım ve tınaztepeyi tek geçerim 🙏🏻