Esmaemir17 Busrabdullah_123 Merhaba☺️Benim ilk aylarda hiçbişey yoktu.Ama bu son ayımda oldu canım ve halen devam ediyor son haftam sürekli mide yanması bulantısı kusma ile uyanıyorum.
buseyusuf27 Busrabdullah_123 bnm 28 ay baslamıstı arada oluyor baharatlı,yaglı,acılı,eksı,salcalı,asıtlı,cay ve khveden uzak durun gece yatmadan once en az 3ssat bsy yemeyın gecıyor bırde renne duo ıcebılırdınız 12tl fln doktor oyle demstı cok skır gctı bnm
Busrabdullah_123 prenses_annesii2603 siz erken başlamışsınız allah yardımcınız olsun ben son 6 aydan sonra başladı
Busrabdullah_123 Esmaemir17 bnmde migdem yaniyo kuzum yemek borum kaynıyor resmn bulantı yok ama ynma çok 😊
Esmaemir17 Busrabdullah_123 Çok geçmiş olsun canım aynen benim de yanma oluyo soğuk süt ve suyu içince geçiyor.Hayırlısıyla bi doğsalar kuzucuklar 🤲🏻
Busrabdullah_123 Esmaemir17 oo maşallah senin günün gelmiş cnm rabbim saglikli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Esmaemir17 Busrabdullah_123 Allah razı olsun darısı sana ve bütün bekleyen anişlere inşallah.Ama benim oğlanın gelmeye niyeti yok 😁😁