Defnemm2019 4 aylık hamileyim midem ne içsem kar etmedi ne yesem alev alevvv yanıyor, lansor kullanan var mı gebeyken, bir arkadasım önerdi o hamileyken kullanmış
Serap38 Defnemm2019 eşim doktor değil ama eczacı. Doktorum bana da lansor yazmıştı ama eşim tercih etmemişti. Gaviscon şurup rennie şurup tablet vs ile geçirdim. Mesela gaviscon şurubu istediğiniz kadar için zararı yok. Yalnız bu tabi ki bı görüş. Siz kesinlikle tavsiye ile ilaç kullanmayın. Muhakkak doktorunuza danışın
nurdt Defnemm2019 benim doktorum lansor ve türevleri mide koruyucuları tavsiye etmedi, ben de sormuştum çok fazla yanmam oluyordu. Onlar yerine rennie tablet çiğne demişti. Emin olmak için sen de doktoruna danış istersen 😊
Kedili_Anne Defnemm2019 lansor çok mecbur kalmadıkça önerilmiyor. Ben de çok çekmiştim. Ama gaviscon double olan pembe kutuda, o fayda etti. Hem de bebeğe sıfır zararı var. Bence şırubu dene. O işe yaramazsa ilaca başvur. Benim doktorum bu şekilde önermişti.
Betulfatih Defnemm2019 Lansor kullanıyorum canım aşırı yanmam oluyordu su dahi icemiyodum. Rennie Duo şurup mide ağrıma iyi gelmişti fakat yanmami o bile geçirmedi. Sabah aç karnına bir lansor içip uyuyorum ve bana 2 hafta yetiyor o ilaç hiç yanma ağrı bişey yapmıyor sorun olmuyor kullanabilirsin şuanda 34+6 haftalık oldum hala devam
ebrulii91 Defnemm2019 ben iki aydır kullanıyorum 24. Haftadayım. Hiçbir şey yiyemez durumdaydım doktorum da rahatlıkla kullanabilirsin zararsız ilaçlar arasında dedi. Çok şükür midem de düzeldi bebeğim de iyi 🙏🏻
Dolunay55 Lansor 2 3 gün kullanıp bıraktım sonrasında şikayetim kalmamıştı doktorumun önerisiyle kullandım.
Cerenbilal51 Dolunay55 arkadaslar peki antibiyotik kullanan oldumu aranızda her soktor farklı bişet söylüyor doktorum cipro antibiyotik verdi ama cogu doktor bunu önermiyorr
Dolunay55 Cerenbilal51 geçen haftalarda kullandıkm doğum öncesii idrar yolu enfeksiyonunu kırmak için
Tugcebyr Defnemm2019 kuzum ilk doktorum lansor yazdı pek etkili değil şimdiki doktorum pulcet yazdı çok iyi gelir pulcet yazdır gebelikte 3. Aydan itibaren kullanılabilir sıkıntı olmaz lansor da pulcette
Ozlmchngr Defnemm2019 Dr unuza sormadan sakin kullanmayın lansor normalde de çok hafif bir ilaç değil bana Dr um gebelikte gaviscon vermişti sadece onu kullandım ihtiyaç duydukca