Kızlaarrrrr son bikaç gündür doğuramıyorum isyanındaydım geçen hafta post açmıştım hatta, gerçekten totem tuttu yarın doğuruyorum 🙈😂😂😂 geçen hafta muayenemde bebek hala kanala inmemişti, bir haftadır yapmadığım kalmadı, sekizinci katta oturuyorum gün içinde dört beş sefer merdivenleri indim çıktım, koltuk yüzi görmedim resmen plates topundaydım hep, squatın dibine vurdum artık dizlerim tükendi, yürüyüş deseniz zaten ohoooo en durgun geçen günüm 7bin adımdı 🙈 onun dışında günde 7hurma yarım ananas tükettim ki rahim ağzında yumuşama olsun açılma kolay olsun doğum sırasında diye 🙈 ah yapmadığım kalmadı anlayacağınız en son cumartesi günü hunharca temizlik de yaptım daha noollsuunn 😂 bugün kontrolüm vardı doktoruma temizlikten sonra kasıklarımda yanma benzeri bi sıkıntı hissetmeye başladığımı söyledim sanki içerden tırnağını takmış kaşıyo birisi gibi bi his yanma desem değil bildiğin kaşıyo birisi tahriş ediyo orayı gibi, çatala aldı tekrar bi bakalım dedi veee süpriiizzzz benim tosun paşa aşağı inmiş 🙈 inmiş amma çatı kemiklerim yeterli genişlikte olmadığından bizim paşa da tosbağadan hallice iri bi bebek olunca başı kemiğe dayanmış o yanma hissi ondanmış 🙈 velhasıl çok uzattım hakkınızı helal edin deli gibi heyecanlıyım 🙈 tekrar bi dopler çekimi ve nst sonucu bebeğin aslında gelmek istediği ama kemiğe dayandığı için gelemediği ve strese girmeye başladığını söyledi doktorum daha fazla beklemeyelim yarın sabahtan gel alalım dedi ben baya bi şok oldum o kadar uğraşmışım indirmişim yine kesilcem yine kesilcem kaçamadım 🙈🙈😂 özetleee yarın 39+3te saat 11de kavuşuyoruz sıpamla dualarınıza talibim bende doğuma girerken hepinize dua edicem söz 🥰 son olarak sezaryende için önerisi olan tecrübeli annişler varsa tavsiyelerinize muhtacım 😊😊