Merhabalar herkese😍
bu bebek kıyafetlerinde alacağımız atletler zıbınlar minimum kaç adet olmalı ? Çok çabuk büyüyorlar lafı yüzünden kaç adet olacağını kestiremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorummmm.

Elifmrtasya yeni doğum yapan tüm arkadaşlarım çok hızlı büyüyor çok bir şey alma diyor aynı kafa karışıklığını bende yaşıyorum o yüzden kıyafet almıyorum artık lazım olursa doğumca alınır kargo 2 güne geliyo diye rahatlatıyorum kendimi🤦🏼‍♀️

Babyy1S

Babyy1S zaten dediğiniz gibi 4 adet falan 0-3 aldım 3-6 ona keza var yenidoğan iki tane var ama benim minık biraz önde gidiyor Onları da değiştirip 0 3 yapacağıM. Anladığım kadarıyla aldıklarım yetecek çok teşekkür ederim 🙂

Cnnsmy işte benim de o kafa karışıklığı çok sıktı canımı doğduktan sonra gidişata göre almak en mantıklısı👍

Ronyaseda evet zaten uzun kollu aldım ben de kış bebeği olacak malum 🙂inşallah yeterli gelecek Gibi görünüyor aldıklarım

Elifmrtasya Ben 5 tane yenidoğan aldım ama pişman oldum. 5 tane 0-3 ay 5 tane 3-6 ay 5 tane 6-9 ay aldım. cavuk buyuyorlar buyuk olanlar elimin altinda olsun diye boyle aldım.

Bence alırken yeni doğan almayın . 0-3 ve 6-9 alın çğnkü yenidoğan aşırı derecede küçük ve aşırı Almanıza da gerek yok . Çğnkü hastane çıkışlarında da var hem uzun kollu hem yarım . Ben 5 tane düz renk aldım .ikisi 0-3 diğerleri büyük . 3 tane hastane çıkışı aldık onlarda da var bebek büyüdükçe alırım diye düşündüm