Ceyduygu Boğazlarım cok kötü öksürmekten göğüsüm ağrıdı artık. Bogazlarım genizlerim hep dolu. Hastaneye gitsem parol verip yollarlar diye düşünüyorum ama ne yapayım gideyim mi gecmesini mi bekleyeyim? Uyku haram oldu 😔
Thesra Ceyduygu Sirkeyi ilik suyun icine koyup gargara yap yarin cay bardagi ilik suyun icine biraz limon damlatip bi kac yudumda ic canim aninda kesilicektir🙏🙏gecmis olsun
brccelik Ceyduygu ihlamur iç komik gelecek ama bende 1 hafta çektim öyle sonra annem küçükten hasta olunca gece yatmadan sırtıma ve göğsüme gazete koyardı 2 gece öyle yattım düzeldim kız belki psikolojiktir ama olsun sonuçta gece öksürükten uyuyamamaktan iyidir 😀😀
brccelik Ceyduygu bide sıcak su kaynatıp kafanı havluyla kapat buhara tut genizlerini açar sinüzitle imtihanımı böyle atlatıyorum 🙈
Ceyduygu Thesra Yaptım canım neler neler yaptım artık sinirlerim bozuldu ağlıyorum gecmiyo 😔 Teşekkür ederim 💕
Hamdos Ceyduygu bendede oyle olmustu cok fena olmustum ama gercekten bal iyi geliyor sicak sut le bal icmeyi dene tabi hemen gecmez ama bir kac gun alir cnm
Ceyduygu brccelik Havlu koydum canım ama gece gazeteyide denerim. Ya gecsinde ne olursa olsun yaparım 😀
Ceyduygu NaimeYilmaz Icerim canım. Zencefil aldım ana tedirgindim kullanmakta biraz baktım zararı yokmus onu deneyecegim birde
ikicocukannesii Bende 10 gündür aynı şekildeyim canım öksürmekten gece uyuyamıyorum ne dedilerse yaptım geçmedi doktorada çıktım dayamamadım werdikleri ilaçlarda bi işe yaramadı karabiber bal denicem son çare artık
NaimeYilmaz Ceyduygu bende astım var baslaynca öksürük bir karabiber cayı bi anda kesıor. Zencefılıde kadın dogumcum onerdı 2 gebelıgınde kullanmıs o
Ceyduygu brccelik Sinüzit degil canım üsüttüm galiba boğazlarım kötü bide benim allerjik astımım var ikisi bi arada iyice azdı
YaseminErol brccelik o sıcak suya biraz da Vicks ekleyince dünyayı içime çekecek kadar açılıyor göğsüm nefesim🙂
ikicocukannesii Ceyduygu werdi canım burun damlası boğaz spreyi bide öksürük şurubu werdi 5 gün kullanmam gerekiyodu bitti bugün ama hiçbir işe yaramadı 10 gündür yapmadığım şey kalmadı banamısın demiyo
HlyaGmKaya Ben oksurukten neler cektim.artık konusamaz hale geldim evde kendim be duyduysam yaptım.en son doktora gittim bana iki tane hap verdi en fazla 5 gün kullan dedi.bosuna kendimede bebeğimede oksur oksur ezeyet etmişim.hiç bekleme doktora git bence
YaseminErol Ceyduygu zencefil ve bal karışımı denedin mi? İkisini karıştırıp sıcak su dök üstüne. Benimkini hemen kesiyor
brccelik Ceyduygu yok tatlım genizlerim dolu demişsin ya sıcak buhar yumuşatıyor boşaltır rahatlarsın en azından ❤