kızlar 08.09.20 tarihinde doktora muayeneye gittim ve devlette randevusuz gelince suyuna kilosuna bakmadiklari icin doktora rica ettim dedim ki bi suyuna bakarmisiniz icime dogmus sanirim oda bakti bir sonraki doktor baksin bide dedi oda bakti ve detayli ultrason yapan doktora yonlendirdi ben hic bosey bilmeden ordan oraya gidiyorum doktor baktiginda suyun azalmis dedi suyum zaten geliyodu sizinti sizinti farkrtmistim o yuzden demistim suyuma bakarmisiniz diye birde sonra yatisini yapmamiz lazim dedi bende tamam dedim ama bizde yer yok dedi ayaktan baska hastaneye git dedi ve sabahtan beri bekleyen sevk var sen kacta gidersin allah bilir senin durumun acil dedi 40+3tüm.Ben hastane hastane gezmeye basladim ve hic bir hastane kabul etmedi basladigim yere geri donmustum ve ilk hastaneye geldim bana mecbur alcaz seni dedi yatirdilar dogumhaneye aldilar beni telefon kiyafetlerimi hepsini aldilar.tek basimaydim tirsiyordum annem esim disarida bekliyordu haber alamiyorsum onlarda benden saat 11de alttan suni sanci verildi ve 1,30 2 gibi sanci basladi ve gittti ben aglamaya basladm saat 6 ya kadar cektim o agriyi dayanamiyordum hemsirelere surekli ben esimi aricam diyordum bnden biktilar esimi aradim gorusturduler sagolsunlar ben esime yalvsrdim beni buradan cikar diye sagolsun cikardi beni ozele gittik ozele doktora yalvadim cabuk alin dayanamiyorum diye hemen aldi cok iyi bi doktordu ve sezeryana girdim ciktim cocugumu gordum ilk dedigim sey bu ne kadar cirkin benden ne beklenir ki 😂
ve odama geldikten sonrada iyiki sezeryan olmusum dedim suni sancinin yerine bi ufak dokunus gibi cok mutluyum sezeryan olduguma 🙏🏻hayirli geceler 🙏🏻ve suyu tamamen bitmis nasil almamislar seni sezeryana dedi iyiki doktorumla tanisip dogumumu yapmisim
dr:nisa hastanesi asiye uzun iyiki var 🙏🏻