Bugun doktora gittim nts lere giriyorum iki haftadir bebegin suyu cok fazla kasilma sancilarim oluyo ikinci gebeligim sezeryan olucam ama bugun sancim 100 du ciger gelistirici igne vuruldum 2 doz ve adalat ilac verdi doktorum normalde 35 haftaligim mabebek 38 görünüyor usg de perşembe tekrar gidicem kizlar persembe ayni olursa bebegi alicak doktor kuveze girermi sitres oldum çok😔😔
Kızlar erkennn dogum acill yardimmm
Esendemet ciğer geliştirici olmuşsun korkma gelişimi tamamladıysa bir şey olmaz Allahın izniyle burda 38. Haftada doğum yapıp küveze alınan biri bile yazmıştı dua et bir şey olmaz inşallah içini ferah tut
Esendemet ciğeri gelişmemişse alır . Gelişmişse almaz
Ezgi_3434 inşallah canim kg guzel onda skntimiz yok ama cigeri gelistimi blmiyoruz 35 haftada 38 görünümlü iğneyi bugun vuruldum insallah persembeye kadar daha iyi gelişir
busratunk5 insallah gelişmiştir ilk kizimdada su yutmustu 10gun kaldi küvezde oyuzden sitrese giriyorum ister istemez
Inşallah olmaz canim ama bende kasılmalar cok oluyo özellikle bebek toplaniyo çok sanci yapiyo su fazlaligindan bebek sıkıntıya giriyormuş genelde su fazlaligi bu sekilde oluyo cok sislik oluşuyo vucutta inss sende bebegini hayırlısıyla kucağına alırsın
Tiredmom cok guzel masallah canim benin kasılmalarım Sancilarm oldugu icin erken-doğum