Erkekanasi Haftada bebekleriniz kilosu ne kadar hamişler. Benim ki 2.400gr. Şekerim var. Doktorum kilosu biraz fazla dedi. Şekerden kanaklımı acaba diye şeker ölçümü yapalım dedi. Sizlerde durum nasıl merak ettim
Emine55 Erkekanasi valla 31+3 ye 2250 grdı şekerden şüphelendi bugün gittim 2. Yüklemeyi artırdık hiç bişey çıkmadı o kadar çile çektiğimle kaldım🙁
MerveYildirim prensleriminannesii sizin sekeriniz mi var 🤔 benim 33. Haftada 2200’du simdi 37. Haftadayim
Erkekanasi prensleriminannesii sizin Emine55 normal ozmn benimkininde kilosu ya. Tokluk 92 çıktıktan sonra diyet yaptım 1 ay sonra 89 oldu normal demişti doktor. Diyete devam ediyorum ama normal çıktığın beride biraz kaçamak yaptım tatlılar hamurlar 🙈
prensleriminannesii MerveYildirim evet ama çok yüksek değil 3 aylık şeker testim filan normal çktı aslında ama bilemiyorum doktor şeker yüklemesine gerek duymadı zaten var belli diye
prensleriminannesii Adabahar erken doğum riskim vardı 32 de bende braz kilo alsn doğarsa diye muz ve kaşar yedim baya onlar kilo aldırıyormuş ondan sanrm 🤔 Ama zaten 2 hafta önde gdşyordı ama bir haftada 500 gram bende şaşrdm bu sefer
Erkekanasi Eebbrruu ay 92 açlıktı. 189 tokluktu ilk ölçümde. Sonra diyet yaptım açlık 89 çıkmıştı tokluğu hatırlamıyorum. 89 normal çıktıktan sonra diyetimden biraz çıktım o yüzden korktum bebeğe fazlamı kilo aldırdım acaba diye. Yarın yine ölçtürücem
Alparslan Erkekanasi merhaba 26 haftalık hamileyim şeker yüklemesi kaçıncı hafta da yapılıyor bü gün kontrolum vardı bidaki konrolü bir ay sonra yapalım dedi ben merak etdim şeker yükleme ne zaman diye
Eebbrruu Erkekanasi bnde de 157 çıktı tokluk krkyorum valla bebeğe bisey olur diye. 2 hafta önde gdyor 😞😞
Adabahar prensleriminannesii kız ben de hergün yiyorum ama o kadar almıyo 🙂) ne kadar yedin günde 4 falan mı😂
MerveYildirim prensleriminannesii nazar deger cok dillendirmeyin allah korusun ❤ Sagliklica kucaginiza alirsiniz insaallah