Nurunsl 20.haftanın içindeyim doktora iki kere sordum bu ağrıları normal dedi ama bazen rahatsız ediyor ve insan korkuyor ister istemez. Çok ağır değil çok şükür ama yine de kasıklarda ağrı hissediyorum bazen 😕
Semam Nurunsl Ben hamileliğimin başından beri adet sancısından bi tık hafif ağrı çektim doğuma kadar hiç korkma çok şiddetli olmadıkça normal o ağrılar 😊😊
Growinupangel Bende de aynı şeyler oluyor 24 haftadayım yalancı sancı gibi az şiddetli sancılar yoklama yapabilir dedi doktorum,bu arada erken doğum düşük riskim falan da yok çok şükür🙏🏻
Nurunsl Growinupangel banada doktorum hemen hemen herkes de olabilir dedi. Böyle bazen batma gibi de oluyor mu ? Bi ağırlık var sanki orda değilmi
Semam Nurunsl Aynen kasiklarimdaydi batmada oluyodu evet 😊😊 hatta her ağrıdığında korkuyodum ama doğuma kadar ağrıdı doğum yaptım korktugumla kaldım boşu boşuna 🙈🙈
Semam Nurunsl Hayırlısıyla kucağına alırsın insAllah 🙏🙏❤ korkma ama valla boşu boşuna korktugunla kalıyorsun 🤗 tadını çıkarmaya bak hamileliğinin kafana hiçbişey takma 🥰
Funda007 Nurunsl yoktur olsa kanaman olurdu leke gelmedi sürece sorun yok enfeksiyonda yapar ama idrar benim 28 haftadayım halen ara ara gelir o agrı alıştım artık