ikizannesi172011 Kafam çok karışık lütfen yardımcı olur musunuz 18 haftalığım iki kız bebişlerime Allah nasip ederse inşallah zaman daralıyor neler almam gerekir saçma şeylere para da vermek istemiyorum gerçekten lazımlı olacak hem boşuna israf etmek hem evimde yer yok gerekli olanları almak için fikirlerinize ihtiyacım var yazar mısınız 😊🤲 Şimdiden teşekkür ediyorum güzel fikirleriniz için 😊🙏
Babyy1S ikizannesi172011 bol zıbın Alt ust ayri pijama Tulum Hastane cikisi Hirka yelek Alt acma Agız mendili Corap Battaniye Muslin Penye battaniye Deterjanları Sampuan Losyon Islak mendil Pisik kremi Ateş ölçer Tırnak makası Bez Banyo kuvet set İlif Havlu Tarak Burun aspratorü Aklima bu kadarı geldi
Madeleine ikizannesi172011 instagramda @mirothekurumsalana diye bi hesap var arkadaşım bugun yenidogan için neler alınması lazım hepsini hikayesine ekledi üşenmeyi izleyin her şeyi öğrendim ben ondan:)
Growinupangel Yenidoğan bakım setini toplu şekilde alabilirsin,bezi, hastane çıkışları,ekstra çok fazla şey almamanı öneririm hediye de gelir çünkü,ben de hazırlık yapıyorum doğum için temel şeyleri almak yeterli bence
Gizocan Hangi marka ve ürünleri alacağınıza karar vermenizi öneririm. Fiyat araştrmaları ve indirim takiplerini sağlamak için. İnstada mühendisoğlu diye bir abi var. İçinde kimyasal olan olmayan tüm ürünleri yazıyor. Bebekle ilgili mesela oradan bütçe kimyasal olup olmadığını araştrabilirsiniz. Konuya yatkınlaşırsınız en azından. Son zamanda alırsınız sktsi geçmesin diye bakım ğrünlerinin. Ben mesela 16. Haftadayken almaya başladım cinsiyeti öğrenince çünkü bi anda yüklü alışveriş yapamazdım parça parça hiç koymadı. İlk onlu hastane çıkışı aldım bi tane. Üç takımda beşli aldım. Bornoz aldım. Pamuklu olmalarına dikkat ettim. İnstadaki sayfada bezlerin içeriğine kadar yazıyor. Onları araştrdım bez cok gidecek birşey 26 da bezlerini almaya başladım bir aylık kenara koydum. Kare pamuklar alt silmek için ıslak mendil e bebek alışveirşi yaptm ara ara bu süreçte stoklu gitmek için. Şuan 27. Haftadaym. Çoraplsr pamuklu battaniye ağız mendilelri kıyafet abartmadm ben hızlı büyüyorlar diye. Bir aylık bez alındı. Odasını dedeleri aldı. Daha gelmedi bir aya anca gelir tam o zamanda silip temizleme yıkama kısmına geçicem hastane çantamı hazrlama dönemim gelmiş olucak zaten. Bakım ürünlerini sipariş vericem inşallah.
Gizocan Growinupangel prima pure grubundan aldım 140+70tane büyük paket aldım trendyoldan indirim takip ettim kuzum. 1 numara aldım. Daha ufak doğarsa gider bir paket sıfır alırız diye düşündüm. 1 numara 40 çıkasaya kadar gidiyor ortalma kilo olarak. Günde 11 defa bile değişebiliyor alt ilk ayda
Gizocan Bebek arabasını da bugün aldık allah kullanmayı nasip etsin. Duş ürünlerini aldım çevrenden teyze hala kardeşinden bulabilceğin ürünlere asla para verme bence. Temizliğinden emin oldğun kişilerin yani. Benim çok yakın dostlarım var mesela bi sene çnce doğum yaptı. Teyzem aynı şekilde. Anne yanı yatak battaniye yedek örtüleri olsun hep onlardan aldm. Örtü müslin pamuklı battaniye vs birer tane aldım tabi ama yedek onlarda verdiler iyi oldu.
ikizannesi172011 Gizocan Bende öyle yarısını sağolsun lar güvendiğim temiz kişiler veriyorlar zaten beşikleri kayınvalidem alacak arabalarını ailem suan yarı yarıya bazı şeyler tamam inşallah sağlıcakla kucağımiza alalım hersey olur 🤲😊