Msltms Kızlar Karaca’dan 2 battaniye almıştım bi tane de alize puff olsun istiyorum. İnstagramdan bi kaç sayfaya sordum 100 TL falan diyor ben 5 tane ip alsam 45 e falan geliyor. Kendimde yapmak istiyorum açıkcası. Aranızda yapan oldu mu ?
ozgeya Msltms Ben doğumdan önce yapıp satıyordum. O zaman bu kadar yaygın değildi. İlk karışık gibi geliyor ama mantığını çözünce bir günde yapılıyor.
Msltms ozgeya evet YouTube’da bir sürü farklı şekilde yapılış tarzı var izlersem yapabilirim ☺️ Kullanışlı oluyor dimi yıkarken makine mi yoksa elde mi
ozgeya Msltms kesinlikle kullanışlı, çok sıcak tutuyor ve yumuşacık. Pusette ve bebek arabasında da çok kullandım. Makinede yıkıyorum sürekli. Asmadan sererek kurutursanız sıkıntı olmuyor.
cico-20 Msltms ver ver bıgunde bıtıo. Cok guzel ve rahat örülüo. Normalde örgü hıc yapmadım ve becerıksızımdır. Ona rağmen yaptm ıp cok guzel
ozgeya Linasmommy evet normal bebek kıyafetleriyle beraber yıkıyorum sürekli, bebek deterjanıyla. Ama asarak değil sererek kurutulması gerekiyor bilginiz olsun, yoksa sarkma yamulma yapar.
Susaminannesiii Msltms hiç bosuna para vermeyin vdeo izleyin birde cok kullanıslı degil makinede yıkamaya, cocugun hırpalamasıma dayanıklı degilmiş.