Esraa16 mrvears bana doktorum kanama olduğu için pruloton vermişti 5 günde bir kullandım 1 ay ben faydasını gördüm kanamam şükürler olsun bidaha olmadı şuan da progestan fitil olarak kullanıyorum
MYstryy mrvears cnm bende kullaniyorum suan prulotn igne ilk zamanlar 3 gunde birdi sonra 5 gunde bir vurulmaya basladim igneyi duzenli kullaninca baya etkili oluyor
d190516 mrvears benim de bu gebeliğimde kese etrafında kanama vardı prolotuon kullandım bi hafta arayla iki tane sonra kayboldu gitti çok Şükür
Seseff mrvears ben küçük bi kanama alanı ile atlattım çok şükür sadece bir kere vurulum igneyi 3 4 gün sonrada kesildi zaten
Esraa16 mrvears hayır değildi aslında kanama alanı falanda yoktu kese etrafında riskli bi gebeliğin olduğu için verdi servikal yetmezlik var bende
mrvears MYstryy inşallah bende faydasını görürüm canım 🙏🏻 Düşük tehliken mi vardı çok mu kanaman oluyordu
mrvears d190516 ne güzel canım 🙏🏻 Benim de kese altında küçük bir alan da kanama alanım var 13+3 Haftadayım kanamam oldu
Esraa16 mrvears iyi geliyor benimkini birkaç saat içinde etki etmişti sadece biraz yakıyor ve sonrasında birkaç gün ağrı yapıyor yağlı bir iğne
Seseff mrvears benimde kahverengi akıntı şeklindeydi. Amin ya vallahi rabbim kimseye bu stresi yaşatmasın
Sibel89 mrvears merhaba ben her ikisini de kullandım günde iki kere göbekten iğne ve 20.haftama kadar da pruluton depot ignem var şükür ilk haftalardaki kanamam yok şu an, ikiside iyi ilaç ancak Dr tercihi de önemli