Ebrulig Sevgili annişler selam :) 37’den bu yana ara ara vajina girişinde sızlama, zonklama oluyor. Tuvalete gidiyorum ama 5 dk sonra yine oluyor. Bebeğimde çok hareketli. Nedenini bilen var mı?
nil_sugra Ebrulig 37+1′im 4 gündür bende de aynı durum var bugün doktorum bebek gelmek istiyor dedi 😬😬
nil_sugra Ebrulig bekle o zaman canım. Ben de yoğun akıntı olmaya başladı sabahta nişan gibi bir şey geldi bu hafta doğum olur dedi doktor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ❤️
Ebrulig nil_sugra yoğun akıntım benimde var canım 1 saat 40 dakikadır inanılmaz hareketli, alta baskı yapıyor ve altta bıçak batması gibi 2-3 kez sancı hissettim. Ama karnımda, kasıklarımda sancı yok. Yarın kontrolüm var zaten, su nişan birşey gelmezse hastaneye gitmicem
anne_merve O dediklerin bende 32 sen beri var canım erken doğum riski vardı bendede şuan 35 oldum sahada arttı agrılar cocukta hiç durmuyor bende böyle bi hareketlilik olamaz diyorum iyi mi kötü mü bende bilmiyorum
Ebrulig anne_merve hahahaha aynen canım :) Alttan değilde karnımdan fırlayacak gibi tekmeliyor ve sürekli çişim var gibi sızlatıyor