Merve-c Tugce1803 ben evimi diziyorum dan aldım İstanbul’da . Beğendim herşey dahil 5bin liraya geldi
Edanursnmzz Tugce1803 canım ankara sitelerde dodo çocuk mobilyacisi var ben yeni aldım ordan mdf beşik içinin yatağı ve 3 kapaklı geniş dolabi var diğer bebek dolaplarindan geniş
mikican Tugce1803 bugün koçtaştan adore 4 çekmeceli şifonyer aldım çok güzel kullanışlı 350liraya aldım adi durmuyor kesinlikle
altgtg Koçtaş’ın kendi sitesine bakabilirsin ben oradan almıştım Fiyatı uygun kalitesi orta derece. www.bbutik.com.tr/ buradan ürün almadım ama güzel dolaplar var
akcayaanneoluyorum Tugce1803 Mobilyacıya gidip istediğiniz dolap tipini gösterip yaptırabilirsiniz. Ben internetten hatta instagramdan beğendim ama masif ahşap beğendim, İzmirde bir mobilyacıya yaptıracağım. Sizde fiyat alabilirsiniz.
Tugce1803 Merve-c İnternet sitesinden baktım ama bizim burdaki ürünlerin aynısı var. Kapakları mdf+lake ama içi suntalam muhtemelen ki istanbul dışı da ücret isteyecekler🤦🏻♀️
Merve-c Tugce1803 heryeri MDF bulmak çok zor belki özel yaptırırsanız olabilir. Ben evimize eşya alırken de çok araştırdım mobilyaları illa sunta oluyor