rumeysaa1 merhaba canlar ☺️ doğumuma az kaldı bebek için deterjan alıcam hangi marka önerirsiniz ? birde toz mu yoksa sıvı mı sizce 🙏🏻
Damla________ rumeysaa1 Dalan roxy kullandım yumuşatıcı olarak da dalin bi süre sonra kendi çamaşırlarınla yıkamaya başlıyorsun söyle 1 yasa yakın yada 1 yaş sonrası
Asel61 rumeysaa1 yumuşatıcı doktorum önermedi kullanma dedi 1 yaşına kadar zararliymis tabi siz bilirsiniz ama roxy dalan çok güzel kokuyor zaten gerek kalmıyor
Asel61 rumeysaa1 toz aldim canim gayet güzel zaten çok koymana gerek yok bi ölçek mis gibi oluyir kuruduktan sonra da bi gzuel ütüle ohhh 🤗👼
1cnr1hrm rumeysaa1 sıvı kullandım, sadece bebek açısından değil en başından beri makinamda sıvı kullanıyorum Green Clean aldım içerik inceleyerek.Mis gibi de koktular bebek bebek 🥰🙏🧿
Momyy91 rumeysaa1 hacışakir granür sabun tozu olandan kullanıyorum. Ama dalin toz olanın tamamen doğal olduğunu okumuştum.
symslmz İnstagramda mühendisinoglu diye bir hesap var tüm ürünleri tek tek inceleyip güvenli olanların listesini çıkarıyor bakın derim
Mihrimah41 rumeysaa1 sıvı kesinlikle çünkü düşük sıcaklıkta yıkadığın için çözünmeyip toz kalabiliyo kıyafetlerde. Minoris kullanıyorum 2 senedir hem içeriği tertemiz hem de sık sık indirime giriyo hem de sıvı