Edasu52 Herkese merhaba ben 10 haftalığım canım kokoreç istedi yememde bir sakınca var mı acaba? Bilgisi olan var mı? Doktorum yeme içme konusunda kola ve kahveyi yasakladı sadece şimdilil
Deletedmom355 Edasu52 canın istediyse abartmadan ye canım. Çoğu doktor bi kısıtlama yapmıyor. Ama güvenilir bir yerden ye. Ben sevmem ama koktu diye bir ısırık aldım kokoreçten. Midye, şırdan, işkembe, sucuk vs hepsinden abartöadan tüketiyorum
Zeynepekr Edasu52 Temiz olduğuna güvendiğin bildiğin yerden yiyebilirsin nefsini köreltmek için ben canım çok isteyince yemiştim ama sucuk vs yemiyorum onların daha sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Kaan Kocatepe’nin videolarını izleyebilirsiniz bu konuda gayet güzel açıklıyor 🌸
Eeezgi Sakatat şarküteri vs yiyemiyoruz :/ benim de canım istemişti tadımlık bile yemedim. Ama arada iyi pişmiş sucuk kaçamağı yapıyorum. Toksoplazma testim temiz çıkmıştı benim
Gizocan Sakatat hazır fab tavuğu midye sucuk salam grubu yasak canım. Ama çok iyi pişmiş temiz bikaç lokma nefsini köreltmede ben kendimce sakınca görmüyorum. 😂
Tomrisss Benimde canım aşırı şırdan çekiyordu ama ne yazıkki yasak olduğu için yiyemiyıruz canım 😚 ama ben kahvaltımda ince dilim salam bir iki tane yiyorum. Bir sorun olsaydı da doktor tahliller sonucunda muhakkak bişey söylerdi en zararlı besinim o olsun napim yani 😊😊
Edasu52 Tomrisss her zaman yemediğim için bir kereden bişey olmaz diye düşünüyorum ama ben et, ciğer gibi tam tersi hamilelikte protein ağırlık beslenilmesi diye biliyorum
Eeezgi Edasu52 bana da demedi 22 haftalık oldum abartmadan kaçamak 😂 toksoplazmam da normal çıkınca bi şey olmaz heralde dedim 😂
Gizocan Edasu52 tabikide işkenceye çevirmeye gerek yok sonuçta nefsi bi köreltip devam etmek daha mantklı bence 😇
Burcinisp88 Walla ben sucuk pastırma yedim. Hele sucuk ekmeğe dadandım. Napiyim ya 😀 iyi pişmişse yerim. Ciğ sebzelerde sıkıntılı sonuçta 😀