Tgncr05 Kızlar siz ne durumdasınız benim karnımda adet sancısı gibi ağrılar var bide sağ kalçam ağrıyor resmen adım atamıyorum benim gibi olanlar var mı bide dün ve bugün çok yordum kendimi ondan mi oldu acaba😐
Astadavistabeybi Tgncr05 magnezyum içiyor musunuz bacak kalça ağrısı şikayetiyle doktorum vermişti bana
busrasevim Tgncr05 benimde bel ağrım çok fazla oluyor canım birde nefes almakta zorlanıyorum çoğu zaman 🤦♀️
Tgncr05 Astadavistabeybi yok doktorum şimdiye kadar vermedi kullanmıyorum onun yerine maden suyu içmeyi tercih ettim günde bir şişe ama bu son 1 haftadır içmiyorum açıkçası magnezyum kullanmak istemedim
Tgncr05 Uykulugebe havanın sıcaklığından bişeyler yemeye midem bulanıyor🤦♀️🤦♀️ Bende artık nefes almakta zorlanıyorum valla eski dinç hallerimi özledim🤷♀️😂
Uykulugebe Tgncr05 Aynen bi de korona miyim acaba diye de dusunuyor insan her ne kadar hamilelikte nefes darlığı yaygın olsa da. Magnezyumu eczaneden al soğuk suya atılan bı tablet zaten portakallı gibi bı tadı var içmekte zorlanmazsin eminim
Tgncr05 busrasevim bende de var o kuzum ya oda yetmemiş gibi şimdi de dünden beri sağ kalçamda ağrı başladı🤦♀️ Ölüyorum şu an
Tgncr05 zalenur aynen canım bende öyleyim eğer sende benim gibi magnezyum kullanmıyorsan günde 1 şişe soda iç🌸