Oznurcakir Avakadoyu başka şekil nasıl tuketebiliriz ya bana çok acı geldi suan damağıma yapışmış şekilde sevemedim galiba 🙄
Nasippp Oznurcakir ballı ye biz öyle çok seviyoruz limonlu falan bizim damak tadımıza uymadı bal dök ye çok güzel oluyor
hope34 Oznurcakir avokadoyu olgunlastırıp icine 1 limon suyu, zeytinyağı, sarımsak ve karabiber -tuz ekleyip rondoda çeliyorum. Harika bir sos oluyor sabah kahvaltılarda peynirle birlikte tüketiyorum
rumeysaa1 Oznurcakir hamilelikte bol tüket demişti doktorum denedim o an afedersin çıkardım gebeliğimin baslarındaydı ve birgün boyunca avakado aklıma geldikçe midem dönüyodu😢😢 keske tüketebilseydim ama çok faydalıymıs birde yumurtayla falan deniyolar ama tiksindim yumurtadan da 😂
4345ba Yumuşak avokado alıp dilimleyin Üzerine az zeytinyağı, tuz , karabiber ve limon suyu sıkın. Bu şekilde Gayet lezzetli tüketiliyor
Pinkyellow Oznurcakir avokado hafif yumusadiktan sonra biraz limon suyu ve az zeytinyagi ile blendirdan geçirin.cavdarli ekmeğin üzerine sürüp kahvaltıda da yiyebilirsiniz yada yine aynı şekilde ekmeğin üzerine sürdükten sonra bide tavada omlet yapin onuda avokadonun üzerine koyun tercihe göre kaşar yada beyaz peynirde ekleyip tost yapıp yiyebilirsiniz çok lezzetli ve doyurucu oluyor 😍 yada akşam yemeklerinin yanında yoğurdun içine avokadoyu ezip hafif tuz limon suyu zeytinyağı ve sarımsak ekleyip meze olarak tuketebilirsiniz🌸😍😍
Uykulugebe Oznurcakir henüz ben denemedim ama internetten bazı tariflere baktım limonlu peynirli güzel gibi gözüküyor belki o iğrenç tadı bastirabilir
Ozdmrkbraa Oznurcakir o şekildeyken meyve olgunlaşmamış oluyor elmaların içine koy dışarda yumuşar biraz yumuşayınca ben dilimleyip üzerine bal gezdirip yiyorum çok lezzetli oluyor 🤤🤤
Nasippp Oznurcakir kesinlikle dene biz limonla zeytin yağı İLE denedik beğenmedik ballısını beğenirsin bence
Damla________ Oznurcakir ben kızıma kahvaltıda veriyorum bi karışım yapıp deneyin isterseniz bence seviyorum 🤭 birkaç bebek bisküvisi, bir tatlı kaşığı labne 1 t.k pekmez biraz muz cevizi toz haline getir avakadoyu da sertse rendele ama mümkünse yumuşak almaya özen göster çünkü onlar yetişmiş olanlar
Mihre Oznurcakir Şu an zamanı değil ama.Mevsiminde tüketilmeli. Yoğurt içinde yiyebilirsiniz ya da limonlu,sarımsaklı.En olmadı muz ile püre yapıp yiyin🙊ben oğluma bu şekilde yediriyorum.Tam olgunlaşması gerek bir de.