Merhaba hanımlar 31. Haftamıza girdik ve temizlik malzemeleri dışında her şey tamam diyebilirim. Ama şu deterjan meselesinde önerilerinize ihtiyacım var. Her anne gibi ben de tabiki bebeğim için içeriğinde zararlı madde bulunmayan ürünleri araştırıyorum. Toz olanları eledim çünkü makinede tıkanma sorunlarına yol açıyormuş.
Tamamen bitkisel olan bir kaç sıvı çamaşır deterjanı seçtim fakat aralarında karar veremiyorum. Kullanan ya da duyan gören varsa yorumlarınızı bekliyorum efenim ☺️
*Mom’s Green
*Ugreen clean
*Incia
*Minoris baby organic
*Siveno
Deterjan seçimi yardım!
inthequeue Merhaba canım bebegimin kıyafetlerini bugun yıkamaya başladım. Green Clean almıstım bitkisel diye. Baya da araştırdım. Yıkarken hiç köpürmedi. Dedim heralde hiç temiz olmucak. Ama mis gibi çıktı kokusu da güzel. Ben memnun kaldım. Aynı markanın leke çıkarıcısını ve emzik biberon temizleyicisini de aldım. Kıyafetler yıkandıktan sonra bir kez daha durulama yaptırdım bu arada.
miskiamber Trendyolda 3lü seti var deterjan yumuşatıcı leke çıkarıcı diye. Yumuşatıcısını kullandınız mı yoksa sadece deterjanla mı yıkadınız?
inthequeue Yumuşatıcı kullanmadım. Pek sağlıklı oldugunu düşünmüyorum.
inthequeue siveno veya naturalive tavsiye edebilirim arastirmak istersen. Ama oyle koku vs yok bastan soyleyeyim kokusuz bir deterjan
miskiamber Bebekler için önermiyorlar zaten yumuşatıcı. Sadece deterjan kullanınca da sert sert olur diye korkuyorum
mayispapatyasi Yıkadıktan sonra eşyalar nasıl oluyor peki? Sert mi yoksa yumuşak mı
inthequeue ben minorıs ve duru granul kullanıyorym mınorıs ı egzama problemkmıx vardı ondan dolayı test etmek ıcın bıraktık ama ıyı bır deterjan su an duru granul kullanıyorum aynı sekılde ondan da memnunum
Zeynep_35 Makinede tıkanıklık yapıyormuş. Sizde oldu mu böyle bir sıkıntı?
Green clean aldım bir kere kullandım çok güzel
Green Clean kullandim bende. Parfümsüz organik bir deterjan.Kiyafetler hem sert çıkmadı. Hemde ütüleyip astıktan sonra guzel bi bebek kokusu veriyor her kapağı açtığımda 😊
inthequeue yok herhangi bır sıkıntı yasamadım
inthequeue 2 senedir minoris kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim 👍🏻