Mores İstanbul Avrupa yakasında memnun kaldığınız kadın doğum doktoru var mı? Muayene ücreti hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
BilgeYzcl Mores Avcılar Hospital, Nil Bilgen. Çok tatlı bir kadın. Muayene ücreti 150 TL. Daha önce Esenyurtta Doğa Hospitala da gitmiştim. Orada 85 Liraydı sanırım. Ama doktora hiç ısınamadım..
esracanik_ Mores Esenler Medipol Hastanesi Burcu AYDIN BOYAMA. Ben çok memnunum çok ilgili ve tatmin edici. 245₺ muayene ücreti :)
Mihre Mores Medilife selda hanım🤙🏻İlk gebeliğimin takibide ondaydı.Ultrason cihazı 4d. Her kontrolde yüzünü renkli görebiliyorum🥰
Mrvozdmr Merhaba ben Burak ÖZKÖSE takipliyim doktorumdan çok memnunum 12 haftalık gebeyim ama bi çok arkadaşımı Burak bey doğum yaptırdı ve takipli olan çok arkadaşım var muayene ücreti konusunda Pek bi bilgim yok ama arayıp sorun isterseniz Özel hastanede
Mores BilgeYzcl teşekkür ederim canım ultrason makinası nasıl? Benim doktorun makinası kötü bebişin neresi başı onu bile göremiyorum :( doktor da açıklama yapmayınca yeni doktor yolu gözüktü
Mores esracanik_ Daha önce öneren arkadaşlarım oldu ama maalesef randevusu çok sıkıntılı baya hastası var
Mrvozdmr Mores usg cihazından memnunum instagram profiline bakabilirsiniz Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi 🥰
ipekayan Avcılarda Florya hastanesi var. Seçil hanımda Umut beyde çok iyiler muayene 120 ben gayet memnunum kapalı olduğum için Seçil hanımı tercih ettim.
Ugurlu90 Mores Ben Türkiye Hastanesine Tülay Koldaş’a gidiyorum muayene ucreti 190 tl doktorumdan çok memnunum çok tatlı naiv bir kadın ultrason cihazida gayet güzel 3 boyutlu bakiyor her gitmemde ve çok ilgili tavsiye ederim.
DYG93 Merhaba normal veya suda dogum dusunuyorsaniz kendi doktorumu onerebilirim Yusuf Olgac Fulyada kendi poliklinigi var 400-450 ₺ bi muayene ucreti var iki hafta sonra da kontrole gidebiliyosun