babysevgi Hatice_karadag ben 30 dayım geçen hafta basladm diyebilirim yavas yavas alıyorum bebek esyalarını
Babyy1S Hatice_karadag 16 haftamda basladim istedigin zaman başlanabilir hepsini 1hafta icinde alicam dersen istedgn zamana bırak.keyifle almak istersen zamana yayarak başla derim
akcayaanneoluyorum Hatice_karadag haftadan sonra başladım, şimdi pek bir şey kalmadı 30.haftadayız 😊 Bir yandan benim için iyi oldu şu an taşınma telaşım var, ağırlaştım, anca yerleştim bebek kıyafetleri yıkandı etti derken zaman geçecek ☘️ Benim sezeryan olacak bir de o yüzden 40’a kadar beklemeyebiliriz 🦋 Pimpirikli bir insandım, hazır olması lazım her şeyimin 😬
Baybymucize Hatice_karadag ben 17.haftamdayım tam alacakken erken Doğum riskim başladı o yüzden almayacağım ama hamileliğin gayet sağlıklı işene ağırlaşmadan cinsiyetini tam öğrenince başlayabilirsin
Hatice_karadag Ysmogretmen ben de 3. 4 takım aldım bıraktım Çarşamba günü bütün alışverişini yapcam yavaş yavaş yapamucam ben pimpirikliyim biraz istyrm ki herşey bir anda hazır olsun bitsin 😂😂😂
Elifkzlcn Hatice_karadag 16. Haftada başladım yuzde yuz erkek dedi ama ben mavi yada pembe zaten sevmiyorum o yuzden ara renkler aldım eksiklerimide indirimleri takip ederek halledicem
akcayaanneoluyorum babysevgi Hahaha, nereye taşınıyorsunuz? Ben Bornova’da oturuyorum, çok uzağa değil Evka 3’e taşınıyorum 😅 ama yorucu oluyormuş hamilelikle 🤦🏻♀️🙈 Size de kolaylıklar dilerim ☘️🦋
babysevgi akcayaanneoluyorum bizde bostanlıda oturuyoruz hemen yan eve tasınıyoruz yana geçmek bile cok Zor ya 😂 evin tadilatı bitmiyor
akcayaanneoluyorum babysevgi Sormayın, bir aydır tadilat var, arabayla 2 dk mesafe ama bittik 🤦🏻♀️ Pazar günü inşallah taşınıyoruz, siz de inşallah su gibi taşınırsınız 🦋🦋🦋
babysevgi akcayaanneoluyorum bizimde hemen yan taraf sözde ama bizim daha var 😟 teşekkür ederiz inşallah sizde öyle kolaylıklar dilerim