Busraveminisi1 Tubacati maşallah sizin de az kalmış hayırlısıyla sağlıkla problemsiz kucaklarımıza alıp 2 kişi gittiğimiz yerden evimize 3 kişi dönelim mutlulukla inşallah 😍😍❤️🙏🏻
Tubacati Busraveminisi1 normalde 32 de başlıyor ama benim karnımda toparlanmam çok oluyordu biz 28 de başladık o yüzden. Her kontrolde nst de çekiliyor o zamandan beri. 32 den sonra da 2 haftada bire düşürdük muayeneyi
Busraveminisi1 Tubacati anladım canım teşekkür ederim bende haftaya cuma gidicem kontrole 28. Hafta olacak sanırım bir sonrakinden itibaren 2 haftada bire çekecek beni de🥰🙏🏻
Tubacati Busraveminisi1 haftaya cumartesi de ben gideceğim. Beni de artık haftada bir çağırsın hep göreyim bebeğimi istiyorum 🙈 son zamanlar geçmez diyorlardı doğruymuş , sabredemiyor insan. İnşallah sorunsuz, sağlıkla atlatırız bu haftalarıda hepimiz☺️
Busraveminisi1 Tubacati aminn 😍😍🤲🏻🤲🏻Vallahi şu aydan aya kontrolde o kadar özlüyorum ki yüzünü hareketlerini göreyim diye iple çekiyorum doğunca da anne karnındaki hallerini özleriz😂
Tubacati DefneUraz benim sağlık sigortam olduğu için kendim hiç ücret ödemiyorum sigorta karşılıyor. Ama normal de de kontrol süresi 10 gün diye biliyorum. 10 gün içinde giderseniz ücret ödememeniz gerekir yanlış bilmiyorsam. Kayıttaki görevlilere sorarsanız kesin bilgi verirler ☺️
Busraveminisi1 Tubacati bende öyle sağlıkla gelsin de yavrularımız o mis kokularını çekelim içimize 9 aya değsin😌🙏🏻❤️👼🏼
pia34 Unlukacar şaka mı bu? ne demek kapıya süs astırmıyorlar yahu hangi gerekçeyle? sizin asmanıza izin vermediler mi gerçekten? odayı süslemenize falan?
Unlukacar pia34 pandemi dolayısı ile yasak canım ben evime yaptırırken hastane için de almıştım yasak olduğu için hastane çantasına koyamadım odayı da zaten süslenmiyorlar :()
pia34 Unlukacar ama pandemi nedeniyle olsa hastanenin süslemelisin de izin vermemeleri lazım değil mi?
pia34 Unlukacar yok yasak değilmiş ben görüştüm ücretli şekilde yapıyorlar paket paket değişiyor fiyatlar.
pia34 Unlukacar Peki anneanne ve babaanne falan ziyarete gelebildiler acaba? Onlara izin verdiler mi sizde?