Elif_22 17+1 olduk biz 4.ay bitip 5. Aya merhaba diyen anneleri görelim nasıl hissediyorsunuz cinsiyetler belli oldumu şikayetleriniz varmı gelin sohbet edelim 🤰🤭😘
Ozge0634 Elif_22 18+4 olduk bizde cinsiyetimiz erkek hiç bi şikayetim kalmadı şükür halsizlik falan da yok rahat rahat geçiniyoruz şimdilik😃
MYstryy Elif_22 bizde 17 olduk 4. Ayimizi bitirdik cok sükür . Bir kızımız olucak nasipse insallah. Benim biraz uykulu geciyor canim hic bir sey yapmak istemiyor 🙂2. Gebelgm oldugu icin hareketlerinide hissetmeye basladim ama düzensiz oluyor genelde bazen gunde 3 4 defa hissediyorum bazen 1 2 defa anca.
Nesrincente 17+3 olduk bizde 😊 cinsiyetimiz erkek cok sukur hiç Bi şikayeyetim yok bulantı kısmı mahvetti beni zaten o bitti ya cok şükür bakalım ilerleyen zamanlarda neler bekliyor bizi 😊
Elif_22 Nesrincente bizim cinsiyetimiz hala belli değil 16+2de gtmstm bacakları kapalıydı göstermedi hayırlısı bakalım maşallah size Allah kolay doğum nasip etsin 🥰
Elif_22 MYstryy benimde ikinci hamileliğim 27 aylık kızım bende hissetmeye başladım bel ve kalça ağrım var benimde 🥰maşallah süphanallah size kolay doğum nasip etsin 🙏Rabbim
Ebruelif72 Bizde 17+6 yz ikinci gebelik cinsiyet henüz belli değil bende hareket leri hissediyorum hamilelik de en çok sevdiğim şey bu hareketleri hissettiğim de ki mutluluk. Kabızlık ve basur sıkıntısı yaşıyorum sadece ne yazık ki
Nesrincente Elif_22 bizim Bi öncekinde göstermemişti bu sefer gösterdi 😊 herkese rabbim kolay doğumlar nasıp etsin inş sağlıcakla alalım minnakları kucağımıza 😍
momteacher Benimde ikinci hamileliğim, oğluma kız kardeş geliyor inşallah🙏🏻 16+5 olduk bugün, bulantılarım hafifledi çok şükür ara ara akıntımoluyor sizde de oluyormu?
Ebruelif72 momteacher brnil momteacher benim de ilki kız bakalım bacı mi gelecek gardas mi 🤭🤭evet bende de akıntı oluyor
Elif_22 momteacher benimde enfeksiyon vardı geçti akıntıda vardı düzeldi maşallah süphanallah kolay doğumlar nasip etsin Rabbim canım benimde ikinci hamileliğim ama daha cinsiyeti belli değil 🥰
Baby22 Bizde 16+1 deyiz 6 yaşında bir kızım var birde oğlum olucak inş 🙏🏻 Çalışıyorum belki ondandr hala daha Halsizlik ani tansiyon düşmesi yaşıyorum bunada şükür ilk zamanlarda aşırı halsz ve kötü hissediyordum.
nilsmother Elif_22 16+2 yiz Allahın izniyle 12 haftalıkken cinsiyeti erkek gibi demişti doktorum sonra gittiğimde bacaklarını çapraz yapmış göstermedi 😅 babasına çekmiş rahatına düşkün olcak galiba 🤣