Kubrayy Annesisevsin karnımda ağrırdı ,kanamalı bir hastaydım zaten ,ne rahat oturabilirdim ne rahat yatabilirdim bir ağırlık vardı karnımın içinde .. sonra kasılmam başladı karnım sertleşip duruyordu ,sonra birden bi gün suyum geldi
Kubrayy Zeynep_cagdas amin inşallah sağolun şu an tekrar hamileyim inşallah az kaldı doğumuma dua edin lütfen ❤️
Annesisevsin balyanakoglum off ya ben de bu akşam karın ağrısıyla acile gittim idrar yolu enfeksiyonum çıktı monurol verdi inşallah geçirir tamamen. İnternette amniyoyik kese hakkında pek bir bilgi bulamıyorum inşallah bakteri zarar vermeden kesemiz yenilenmiştir
Annesisevsin Sariiisarii 5-6 ay sürdü canım şimdi idrar yolu enfeksiyonu varmış geç farkettim heralde bakteri 311 çıkmış :///
balyanakoglum Annesisevsin idrar kültürü yapıldı mı size. Bana yapıldı bakteri yok dendi başka ilaç verilmedi
Dgull Sariiisarii 5 aylıkda benim kaybım var. Enfeksiyon dedi adi doktorum ama rahimde perde çıktı sebebi allahım yavrularımıza ahirette kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏