DilekTapnar Kızlar 14 üncü haftadayım bugün cinsiyet için doktora gittim ne yaptıysa bebiş hareket etmedi bağdaş kurmuş açmıyo dedi yaklaşık yarım saat hareket ettirmek için uğraştı ama bana mısın demedi 🙂 var mı bizim gibi olan
bilges DilekTapnar bizz canım 19 haftada ögrendım. Ogluşum olcagını😊 öğrendıkten sonrada her gitmeye pipiyi gördük çok şükür😊😊😁
ilaydanurhavvat DilekTapnar bnde de tam tersiydi canım 12. Haftada açmıştı bacaklarını prensesim 😂 Şimdi 26. Haftadayız
mervec DilekTapnar benim kızım da uyuyordu en son gittiğimde 🤦♀️🤦♀️ ama çikolata yiyince uyandı minnosum😍
Deletedmom0067 DilekTapnar diz bence halinize dua edin hatta şükır edin 26 haftadayim ne zaman gitsem bacaklarini kapatiyor ya ben napim😂
DilekTapnar bilges valla şaka gibi o kadar karnıma ultrason aletiyle vurdu salladı hiç bi şekilde hareket etmedi 🙂 çok büyük heyecanla gitmiştim 😂😂
deletedmom43 Dün burda arkadaşın biri yazmıştı. Yatmadan gece bol tatlı yedim. Sabah giderken çikolata yedim, üstüne bir de vişne suyu içtim. Amuda kalkıyordu içerde demişti🤣🤣🤣🤣
DilekTapnar deletedmom43 canım gitmeden bende yedim iki tane üst üste ama maalesef tatlıyı sevemedi herhalde 🙄😂
Esraece Bizde ilk oyleydik gostermiyordu dun kizim olcagini ogrendim 😊 sende yakin zmanda ogrenirsin insallah
DilekTapnar Esraece inşallah canım iyi olsun sağlıklı olsun da 🙏🏻 Hareket etmeyince tedirgin oldum çok şükür bi sıkıntı yokmuş
Fidashka O haftalarda cok oluyo boyle durumlar😃bizdede 13 haftada gittigimizde gostermemisti eliyle kapatmisdi 😂
DilekTapnar Deletedmom0067 ay seninki daha zormuş canım 🙂 önemli olan iyi olmaları rabbim hayırla sağlıkla gelmelerini nasip etsin de cinsiyet elbet öğrenilir 🙏🏻