Aysesen80 Janjan hic hissetmiyordum o zamanda bisey hissetmek mumkun degil ki ama kendisinin varligini bulanti olarak hissettiriyordu o ayri
Elfynsmr Janjan en erken 16. Haftada hissedilir yani imkanı yok bağırsak hareketlerini bebek sananilisiniz
Janjan Ya benim 2. Hamileliğim DHA önce hissetmemiştim ama bu bebekte sanki karnımda hafif bir kıvılcım var gibi geliyor bana bu normal mi
Sevgice26 Janjan canım ben şuanda 4. Hamileliğimi yaşıyorum 10. Haftada bende karnımda çok küçük kıpırtılar hissediyodum ama benek olması imkansız daha ne kadarcıkki hissedesin evet ikinci çocukta daha erken hissedilir ama o kadar da erken değil 14 15 kerde falan hissedersin enn erken
Janjan 😄ya hissetmek dediysem öyle tekme falan gibi değil hafif kelebek çırpınışı gibi bişey yattığım zaman karnımda bi gezinti gibi yani 2. Gebeliğim ilk defa böyle duygu içindeyim
Babyy1S Janjan bebeginiz şuan eli kolu tamamlanmamis ve tepki vermesi imkansız kilosu agırlıgı bile yok en erken 16da hissedersinz oda bunyenle alakalı yoksa normali 20 24 arası
aktkr Janjan daha tam oluşmadı ki hissedilsin anne adayları bazen bağırsak hareketlerini seslerini de çocuk hareketi zannedebilir diye bir yerde okumuştum. Daha kalp atışını yeni duymuş olmanız lazım.
ozgeya Janjan İlk gebeliklerde en erken 20.haftadan itibaren hissedilmeye başlanıyor. Karnınızda hissettiğiniz tireşimler, kıpırdı ya da seyirmeler vs bağırsak hareketlerinden ya da atardamardan kaynaklı oluyor.
Cemrreedemirci Kan pıhtısının biraz gelişmiş hali 8 haftalık. Kanın damarda akışını hissetmek gibi. Yani imkansız. Bebek kilo aldıkça hareket ettikçe hissedilen şey hareket bebek değil…18 haftaya kadar ilk gebelikte zor..
Xxz Janjan ben sağ tarafında damar atması şeklinde hissetmiştim. Orada birşeyler oluyordu. 9. Haftamda da hissettim. Tabiki bebek oluşmamış ama orda biseyler vardı. Allahu alem.zaten çok erken hissettim ve cinsiyeti de çok erken gördük. 11-12. Haftada emindik kız oldugundan