melegegebe Z-anestezist canim bende kanama erken dogum riski olduğu için cok korktum yoksa yine vurulabilirdim . Ama bu sekil çok korktuğum için hiç vurulmak dahi istemiyorum . Allah hepimize doğru adimlar atmayi nasip etsin insaAllah🤲🌼
Selcankokalan melegegebe bunu ilk kez duyuyorum gerçekten benim erken doğum riskim varken bana bir allahın kulu yaptırma demedi 🤔
Derinin_annesi melegegebe canım ben bugün 2. Dozu vuruldum ama herhangi bir sıkıntı olmadı tabi herkeste aynı olacak diye bir kaide yok
RabiaMG melegegebe benim 3. Ayda riskim vardi sonra gecti tetanoz oldum bir skintim olmadi. Sadece 20. Hafta gittigmde ebe suan agrin falan olmuyor demi vurulmuyor riskliysen biraz erteleriz dedi.
bebisloading melegegebe iki dozumu da yaptırdım, hiç öyle söyleyen filan da olmadı. Çok problemli bir durum olsaydı yapılmazdı canım, sanmıyorum hamilelere böyle risk olmasına rağmen yapılsın..
melegegebe Selcankokalan Allah korumuş . Yani benim doktorum erteletmese veya saglik ocagi hemşiresi suan yapmayalm dese belki ben de bu postu acmayacak vurulacaktim . 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Cemrenur NagihanAfra yan etkisi bu. Yani çok şey söylerdim ama bu post ya kaldırılır ya gizlenir o yüzden susuyorum.
NagihanAfra Cemrenur aşı konusunda son zamanlarda cok sey duydum iyi diyende var kötü diyende gercekten en merak ettiğim konulardan biri aşı yapılmalı mı yapılmamalı mı
btlmnc NagihanAfra aynı kafa karışıklığını bende yaşıyorum bide ilginç olan tetanoz aşısı olduğunda da elin kesilirse yine aşı olacaksın diyor hemşireler e hani koruyuculuk o zaman?
Cemrenur NagihanAfra bunun için @yagmuribic @dobraanne ve @isuda sayfalarına bakmani öneriyorum instagramdan canım. Bende nereden arastiracagimi ne yapacagimi bilemez haldeydim bu sayfalar ışığında bu kararları aldım iyi ki de aldım hiç keşkem olmadı 🌸