ebrubarut_14 Arkadaşlar bebeğin dönmesini Anlar mıyım başının aşagıda olduğunu nasıl anlarım dönerken hisseder miyim
Merve1656 ebrubarut_14 benim bebiş 25.haftalkken döndü vajina kemiklerim acıyordu sonra doktora gittim bebek dönmüş kafası aşağı da normal ama dönmesi korkulcak biey yok demişti şimdi 30+1iz hâla kafası aşağıda vajina ağrısından oturamiyorm bile üstüne 😣 birde biraz daha akıntı fazla oluyor kafası aşağıda olunca yani bende öyleydi ☺️
irva ebrubarut_14 Benim ki 26.haftada döndü anladım ben döndüğünü.Kasıklarımda hissetmeye başladım sertliği hareketi.Aşırı derecede baskı ve ağırlık hissediyordum.😀
htcedgn Genelde anlaşılmaz. Ultrasonda doktorumuz görür pozisyonunu. Hatta pozisyonu baş geliş değil diye sezeryana gün alıp sonra yatış ultrasonunda normal doğuma giren gebeler oluyor:) inşallah sizinki de bi süpriz yapar🙏🏻🌸
ebrubarut_14 htcedgn inşallah döner 36 haftalık oldum bugun cuma kontrol var bakalım dönmüş mü ama internetten okuduğum kadarıyla tekmeleri aşagıda hissediyorsan kafası daha yukarıda yazıyor bu aralar dönmesi iyi olurmuş yeri daraldıkça zorlaşır diyorlar ama hayırlısı
ebrubarut_14 Merve1656 akıntı bende de fazla ama hala dönmemiş dedi doktor cuma günü bidaha gidicem bakalım 🤔
htcedgn ebrubarut_14 evet genelde 32den sonra dönmesi beklenir:) dediğiniz çok doğru, tekmeleri inşallah yukarda hissedersiniz🙏🏻🌸
ebrubarut_14 htcedgn inşallah 🤲🏻 Cuma günü belli olucak bakalım doktor ne kadar erken dönerse o kadar iyi dedi yeri daraldıkça zorlaşır dedi ama bi unut işte Allah büyük
htcedgn ebrubarut_14 kesinlikle🙏🏻🌸 inşallah dönmüştür. Dönmesi için bebekle konuşmanın da faydalı olduğunu okumuştum bi deneyin isterseniz :)