Gizemtari Razah kanala inmeyince suni sancı bi ise yaramaz dimi? Benim kanala inmedi suyum gelnedi sanci açılma hiç yok
Razah Gizemtari yaaa doktor bana öyle söyledi birkaç arkadaşım denedi açılma hiç olmamış mecbur sezaryen yaptılar
YUursemin Merve1243 muhtemelen sudan bende içemicem çünkü covid’den dolayı annemi hastaneye almıyorlar🥺 Ben şimdiden sümme sebile yessirah çekmeye başladım 🙈
Mirayse1 YUursemin canım YUursemin benm doktorum 41i bekleyelm demişti ben beklemek istemeiştim. 40. Haftada Fitille doğum yaptım sancımı o baslattı bir sor istersen doktoruna.
Pnar12016 Razah benimde öyle kuzum ☺️3 kilo bebişim 😇 evet onu bende duydum çok sıkıntılı bi süreç oluyormus o sekılde
YUursemin Mirayse1 benim doktorumda ilaç veriririm olmadı suni başlatırız demişti. Demek ki dediğiniz gibi fitil verecek 🤷🏻♀️ Hayırlısıyla etkisini görürüm inşallah❤️
YUursemin Mihrimah41 benimde yarın 40+1 olcak doktorum yarın sabah erken yatış yapıp ilaç verelim dedi. Ne ilacı olduğu konusunda bir fikrim yok😣
Mihrimah41 YUursemin suni sancıdır canm işte ilaç dediği. Bol bol dua et ve sancın geldikçe çömel. Çömelmek aşırı etkili. Sabret sonu güzel oluyo ❤️
YUursemin Mihrimah41 Allah razı olsun 😍 sancı gelince Meryem ana otunu suya koydurcam anneme Allah’ın izniyle faydalı olacağını düşünüyorum ❤️❤️❤️
YUursemin prensesim35 maşallah ne güzel 😊 benimde hiç belirtim yok kısmetse yarın sabah yatışım yapılacak ilaç verecekmiş doktor🤷🏻♀️
YUursemin Mirayse1 yok yapamadım henüz, hiç sancım yok doktorum yarın sabah erkenden yatışını yapıp ilaç verelim dedi 🤷🏻♀️ Dua edin lütfen hayırlısıyla doğumumu yapayım🥰❣️
Eslina175 YUursemin tabiki yarar canim sancin olmasina gerek yok suni sanci ole dogum yaparsun ben oyle yaptim.