Busranagme mommyofarsel canım fiziki özelliklerin Nasıl bilmiyorum ama minyon biriysen sakın deneme normal ve cok bekleme . Allah yardımcın olsun 💗
Semahalac Busranagme valla bebeğe yarayacak şeyler yiyorum hamur işi ve tatlıyı kestim haftada bir et balık bakliyat ;her gün yumurta yiyip süt içmeye ceviz fındık badem yemeye öz en gösteriyorum sevmediklerimi bile Bebişim için yedim içtim alıştım
Damla________ Ay iyice merak ediyorum bebeğimin kilosunu 33 olduk 2 buçuk kilolar havada uçuşuyor dahada merak ediyorum insallah benimkide öyledir
Busranagme Semahalac aynen bende öyle . Kahvaltıda 10-15 ceviz yiyorum 2 yumurta süt peynir , balık , et de yemeye çalısıyorum eşim etcil biri zaten . 28 HAFTALIK gebeyim . 1350 gr kilosu su an
YamacDemirinAnnesi NazLByrmgLuu 29 haftalıkken 1,600 gramdı şimdi 31+5 haftalık olduk bilmiyorum 15 gün sonra gidicem öğrenicem inşallah 😌🙏🏻
sumin Gozdem yani 4kilo olmadan doğum yaptırıriz dedi 4kilo üstü normal doğum olmazmış zaten. Suni sanciyla falan 3kusurde doğum olacak herhalde
Busranagme mommyofarsel ne güzel yaa 😀 Doktorum bana 4 kilo bir Bebek olursa doğuramazsın Dedi minyon biriyim 😀
Elifveoglu Ahmetasafmomms hm arada bi hafta var o kadar olmamıştır daha bnmki heralde ben kilo aldım son bi haftadır ama o aldı mı bilemem 😂😂😂
Ftmam Arkadaşlar foruma yeni üye olduğum açtığım komuya kimse bişey yazmıyor ve benim için çok önemli görünmüyormu bana biri yardım etsin lütfen