Tuanatuana Merhaba arkadaslar bugun ikili tarama icin doktora gittim 11+3 ün ultrasona göre 12 cıktı doktorumuz bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi ilk erkek deyim sonra değisenler oldumu acaba aranızda
Laylaaaa121212 Tuanatuana canım 16dam sonra bak bence ben bu formda 22 haftaya kadar şu cinsiyet denilip ayrıntılıda apayrı bişey cıkanları okudum 😇🤷♀️
rumeysaa1 Tuanatuana bende detaylı ultrasonda öğrenmiştim 13 haftaydı sanırım erkek demişti ve hep erkek olarak kaldı 😂
Gizem9093 Tuanatuana merhaba banada aynı 11+3’te doktorum erkeğe benziyor ama çok erken dedi şu an 16 haftalığız Allah’ın izniyle kızımız olacak 🥰
Yagmurbegum Tuanatuana benim ilk gebeliğimde 12.haftada aynısını demişti çıkıntı var erkeğe benzıyor dıye ama kızım oldu. O haftalarda kordonla vs karıştırılabılıyormuş sanırım. Şimdi ikinci hamileliğim 19 haftaya gırdık daha bılmiyorum cınsıyetını göstermedi bir türlü 🤓
Tuanatuana rumeysaa1 ben hic cinsiyeti sormadan doktor söyleyince bi sasırdım heralde emin olmasa söylemezdi dedim ama
Tuanatuana Gizem9093 bakalm bizimki değişcekmi sağlıjla gelsinlerde bende suan erkeği benimsedm😊birde kalp atısı kactı acaba sizin. Bizim bugun 170 cıktı doktor heycanlı bir bebis dedi ben hemen tedirgin oldm😊
Gizem9093 Tuanatuana Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi 🥰🥰 Kalp atışını inanın o an ki heyecandan sormayı bile unuttuk eşimle her doktora gittiğimde soracaklarımı bile unutuyorum heyecandan 🥰🥰