ftmm38 Kebelegimm aynı durum bende de var 25 temmuz son adet 10 ağustos da tüp bebek transferi oldum şuan 7+2 ama 5 haftalık görünüyor bebek var yolk sac kesesi var kalp atışı yok gelişmede yok gibi diyor ama bekliyorum bende Allahtan ümit kesilmez dua edelim ınşallah bol bol 🙏
rumeysaa1 Kebelegimm istanbulda yasıyorum anadolu yakasında mimar sinan fsm tıp merkezi çekmeköye gittim damlanur yücel o kadar iyi insandı ki ama doğumum yaklastı ve doğum yapmadığı icin doktor degistirdim kesinlikle tavsiye ederim :) gebeliğimin kontrollerini onunla yaptım
Rabia_karaman003 Kebelegimm canım benim kalp atışı 8 haftalıkken duyuldu korkma sen bekle doktoru değiştir şuan 9 haftalık hala ultasonla gözükmüyor alttan muayene ile gözüküyor korkma bence şuan için normal duyulmaması
Moomyy Kebelegimm Tek doktorla kalmayın bence banada daha 5haftalikken öbür hafta geldiğinde bebek görünmezse kürtaj olacaksın diyen cahil bı doktor denk gelmişti bidaha da gitmedim o doktora…bence bidaha o doktora da gitme derimm…. umarım herşey yolunda gider sağlıkla bebeğini kucağına alırsın….
Ozgecetindag Kck öyle tabiki ama cok bunalıma girdim depresyon vicdan herşey bitti dediğim an oldu rüyalarıma girdi hergün ağladım rabbim şimdi tekrar nasip etti önümüzdeki ay dogumum var sürekli o aklıma geliyor ama şimdi prensesim oldu
Muuciizeemm Zeynep4756 benim 2 kaybım var doktor her ikisinde de bir hafta sonra gel alalım dedi ben hep bekledim kanamam geldi öyle aldırdım acele etmetin ve en önemlisi tek doktorla kalmayın
Kebelegimm Kebelegimm kızlarr bugun baska bi doktora gittim arastırma hastanesi doktor baktı 5+5 dedi 2 hafta sonra gel dedi korkma bişey olmaz dedi bakalım hayırlısı inşallahhh
buseyusuf27 Kebelegimm cnm bnmde kese var bebek yok denıldı kurtaj dedıler bn bekledım kucuk dıye 2 hafta uzandım badem cevız vs yedım bska doktora gttm cok skur gordm bebegmı kalbınıde duyduk 👍🏻 smdi 30 hafta olduk kızımla
Kebelegimm buseyusuf27 sagol canım Allah razı olsun 🤲🏻 Sana bişey sorucam ben şimdi nasıl yatiyim sırt üstü yatmak sakıncalımı biliyomusun
buseyusuf27 Kebelegimm nasıl rahat edıyorsan oyle yat canım doktorum oyle dedı bana bn cok zorlasamda kendımı saga yatmak ıcın bazen sırt üstü bulyofm kndımı 😁oyuzden kasma okdr nasıl yatabılyosan
Zeynep4756 Bende gittim hastaneye boş gebelik diyor doktor kesinleşti 2 ay oldu ve kese büyümüş 3mm olmuş ama bebek gelişmedigi için sağlıksız gebelik dedi perşembe günü kürtaja gel dedi lütfen dua edin 😢😢
Kebelegimm Zeynep4756 canım benim Allahım yardımcın olsun bende 2 hafta sonra gidicem ama herşeye hazırlıklıyım Rabbim neyler neylerse güzel eyler 🤲🏻 Düşüğün arkası gelir derler bizde insallah bidahaki hamileliğin çok saglıklı ve güzel gecer Rabbim gönlüne göre versin♥️