Atlass nur2 meden suyunun içindeki kalsıyum hiç bişeyde yok canım günde bir defa kesin iç hem sen rahatlıyosun hem bebeğin kemikleri irileşiyor
Uykulugebe nur2 zararı yok faydası var doktorum tavsiye etti bacaklarımda kasılma ve gerilme olduğu icin
Zuvalll nur2 benim doktorum sade sodayı istediğin kadar içebilirsin dedi ben hemen hemen günde 3 tane içiyorum yemeklerden sonra içine hafif limon da sıkıyorum tansiyonumu düzenliyor
Caglasy Hayir aksine duzenli icmek gece kramplarina, kalca batmalarina engel oluyor ayni zamanda bebege cok guzel kilo aldiriyor. Yine de doktorunuza danismak faydali olacaktir.
Hulyadurmus Ben günde bir tane maden suyu tüketiyorum bebeğin kemik gelisimi için çok faydaliymis birde benim mide sorunum var ona çok iyi geldiği için tüketiyorum 37 haftalığız bu zamana kadar bı zararını görmedim, ama tabi doktorunuza danışın ✨
Esnnn Banada özellikle doktorum söyledi günde bir tane iç diye. Ama sodyum oranı düşük sodayi seçmek lazım daha sonradan ödem yapmamasi için
hzl412020 nur2 ben günde 1 le başladım, sonra 2 oldu,sonra 3. şimdi 4 içiyorum, (37 haftalık gebeyim) korkmasam su niyetine hep maden suyu içebilirim.
Zuvalll nur2 yooo doktoruma ısrarla sordum ve meyveli olmamak şartı ile içebilirsin su sayılır o bişey olmaz dedi ki çok şükür 35. Haftadayım hiç bir sıkıntı olmadı😍