duyguyldrm Detaylı ultrasona gireceğim gün tam 21+0 oluyoruz acaba erken mi sizce? siz kaçıncı haftanızda girdiniz ya da 21de girenler bi sıkıntı yaşandı mı bebeğin yüzü vs net göründü mü?
Abzekh duyguyldrm Canım kaç ta girdiğimi hatırlamıyorum ama onun bi zaman aralığı var. Ayrıca ayrıntılının amacı bebeğin organlarına bakmak tek tek muhtemelen yüzüne bakmaz doktor bende öyle oldu
babysevgi duyguyldrm 18. De de çağırdı 22. Haftada da çağırdı bişy varsa erkenden görelim diye 22 de de ztn hem aylık kontrol hemde biraz daha büyüceği için tekrar yapmıştı gözden kaçırmamak adına
duyguyldrm Abzekh evet heryerine bakılıyor yüzüne de bakılıyor diye biliyorum damak yarığı vs var mı diye ama inşallah net bi şekilde görünür
Abzekh duyguyldrm önemli olan organları falan net görünsünde ilerde görürsünüz yüzünü. Gerçi biz 38 deyiz daha göremedik 😂
duyguyldrm babysevgi evet aslında bende 22-23te yaptırmak istiyodum biraz daha büyür daha net görünürdü ama bakalım hayırlısı inşallah pişman olmam 21de gittiğime :)
Cansu1035 duyguyldrm evet 2 saat sürdü 15 dk baktı sırtı dönük olduğu için biseyler atıştırdım yürüdüm tekrar girdim ancak bakabildiler 😃 tok girmek gerek ben tam tok degildim
babysevgi duyguyldrm ama genelde 21 22 de çağırılıyor anneler burdan gördüğüm kadarıyla endişelenmeyin
duyguyldrm Cansu1035 öyle mi bende tok gideyim o zaman bide şekerli bişeyler yiyeyim daha hareketli oluyomuş o zaman bebekler :)
Remziye02 duyguyldrm sekerli bişey yeme fazla hareketli oluyor net olcum yapılamıyor benım doktorum sadece tok karına gelk. Dedi hem daha uysal olur pozda verir annesi
Abzekh duyguyldrm valla öyle o kadar sinir oldum ki. Ya bi çocuğun neden hem ayakları hem elleri yüzünde olur 😂😂 artık salıverdim bende gelince görürüz diye. Zaten kanala indiği için görünmüyor
duyguyldrm Abzekh yüzü çok güzelse demekki hemen göstermek istemiyo maşallah kuccağına sağsağlim alırsın inşallah 😊