MiniKaya Cansu1035 ben ikeadan pax dolap yaptırdım iki kapaklı canım bide şifonyer alacağım için bana iki kapklı yeterli geldi 1480₺ tuttu vivense koçtaş tekzen buralardada 3 kapaklı kullanışlı dolaplar var
Sinemisss MiniKaya bende pax çizimi yaptım evde 4 kapaklı bir pax var bebek odasına 2 kapaklı olacak içi çekmeceli en büyük kolaylık cğnkü diğer markalarda sadece askı borusu var ama benim sadece dolap 2,5 civarı tuttu sizin nasıl 1,5 oldu
MiniKaya Sinemisss bilmiyorum canım verdiğim ölçülerde dediğim gibi 1 metre genişlik 60 cm derinlik 1 askılık 1 askılık üstü raf 2 çekmece 4 raf 2 kapaklı dolap toplam fiyatı 1480 ₺ tuttu
Sinemisss MiniKaya anladım canım benim çekmeceler fazla içinde sürgülü raflar vs o yüzden sanırım bir de kapakta etkiliyor ama kullanış açısından çok iyi yapmışsın
MiniKaya Sinemisss duvarda kiriş aram vardı canım oraya gömme gibi dursun istedim aslında daha büyük olabilirdi fakat odayı daraltmasn gömme gibi olsun dedm şimdilik yeterli gelecek diye düşünüyorm şifonyerle beraber sonrasında isteğe göre ek yaparm yanına
Sinemisss MiniKaya benim de iki yerde derinliğim var ama 30 cm civarı yarısı dışarıda oluyor 38 cm lik derinlikte olanları da var dolapların ama kullanışlı değil 😣
MiniKaya Sinemisss aslında bende düşündüm bi ara 38likmi alsam diye 60 cm bebek için çok fazla geldi gözüme sonra dedik neyse geniş olsun ama 38likte yeterli olabilir bence benim kendi dolabım 60 cm tşörtlerimi falan katlayıp koyuyorm arkaları boş kalıyor mesela
Sinemisss MiniKaya bizimki daha çok küçük kuzum yeni 3 aylık olacağız o yüzden tedirginim açıkçası korkuyorum aklımda hepsi ama din sadece ilk eşyası 4 moms mamaroo aldık 🙏🏻
MiniKaya Sinemisss aa daha çok yeniymiş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🏼 Biz 30. Haftaya geldik hayırlısıyla 🌸
Gulay_58 Cansu1035 ikea san aldım brimnes serisi iki kapılı çok geniş ve kullanışlı şık bi çok beğendik