Gd1992 Banyo küvet seti , lohusa takımı , hastane cıkıs seti tırnak makası , sac makası tarak seti bunları almak ıstıyorum ama begendiklerim pahalı dıgerlerıde nasıl bilmıyorum aldıklarınzdan bana resm atar mısınz kızlar buarada 27 haftalık olduk cok sukur
Selo39 Gd1992 ben lohusa takımımı lohusa sepetim den aldım canım çok beğendim, banyo küvet setini civil den sipariş vereceğim 3 lü set 69₺ bir bak istersen canım, tırnak makası da chicco canım normal eczaneden aldım, hastane çıkışlarını e-bebekten aldım canım :)
Meriwa Gd1992 banyo küvetini a 101 den alın cok komplike bişeye gerek yok bence 2 bucuk tl maşrapsını da a 101 den aldım cnm ben kova almadım set olayına girmedim yani şuan doğurdum boşuna yayıntı olurmuş da iyiki almamışım lohusa takımı da suwen ve pentiden aldım kendimce takım yaptım sonra rahat kullanmak için dantalsiz model aldım hastane çıkış seti instagramdna esen nakış atölyesi var ordan bakabilirisniz tırnak mak da komplike bişey almadım 10 tl en uygunu e bebekden baby plus markasını aldım işimi görüyor tarak almadım işime yaramadı da henuz 150 tl lerde bişey vermeye gerek yok mantıklı yaparsanız alışverişi hesaplı cıkarısnız işin içinden
Ruya-Onen Gd1992 A101 küvet, kova, maşrapa 37,5 TL. 10lu set almadım bebemerden 5li setler aldım 35 TL. Kumaşları gayet güzel. Bakım seti wee baby en ucuz bebek marketten aldım oda 70 filandı galiba. Lohusa takımı almadım trendyoldan düğmeli pijama takımı aldım 60 TL