Cerensss ogretmmenanne gayet güzel geçiyor yarın rndevum bakalım cinseyet belli olcakmı sen öğrendinmi cinsiyetini cnm 🥰
Biricik93 ogretmmenanne bende 15+2 haftadayim bende de iyi gediyor cok sukur her sey..Bulantilarim da kecdi🙏🏻bende 14 haftasinda 100e 100 kiz dedi..nedense inanmiyorum..ben 10 haftadan hiss ediyorum😊
Aysn6767 ogretmmenanne 15+2yiz bizde🐣 16.haftamızda kontrolümüz var cinsiyet bekliyoruz merakla 🤩 koku hassasiyetimiz var hala birde o gecsin istiyoruz artık🙄
ogretmmenanne Cerensss Öğrenmedim yarın randevum var. Söyler artık diye düşünüyorum. Yemekten sonra karnım çok şişiyo gaz mı hazımsızlık mı? Bu hafta hep bununla uğraştım
SinemKeskinsin1 Bende 15. Haftamdayım ☺️ Haftaya kontrolüm var bende cinsiyetini çok merak ediyorum geçen gittiğimde kıza benziyor dedi ama bu sefer net bişey söyler bence 🙈
ece_2206 Yagmur_C ben 16.haftada sabun kayması gibi hissetmeye basladım ama her gün değil net hareket değildi yani:)
Annesinin_Busesi ogretmmenanne Bende 15.haftam girdim ve aynı şikayet bende de var yemekten sonra karnım davul gibi oluyor tam hamiş göbeği oluşuyor. Hatta bende kabızlık durumu da oluştu bol bol su içmeli..
ogretmmenanne Biricik93 yaa nasıl hissediyosunuz? Karnımda bişeyler oluyo ama gaz bağırsak gibi geliyor bilemedim
Biricik93 ogretmmenanne canim bagirsaq her deqe kipirtamazki…bu uzanirken hiss etdiriyor..inwAllah sende hiss edersin🙏🏻😊
ogretmmenanne Minikjelibonum benim de karnım davul mideme çok baskı yapıyo küçük aslında anlamadım hep şişkin hazımsızım
Yagmur_C ece_2206 ben de pıtpıt atıyor gibi hissediyorum ama damar mı bebiş mi bilmiyorum 🙈 çatlak kremi sürmeye başladınız mı?
SinemKeskinsin1 Bende hissediyor gibiyim böyle hafif kaymalar ama kimse inanmıyor yqda psikolojik oluyor ama bence hissediyorum 🙈
ogretmmenanne Biricik93 Bağırsak kıpırdamaz ama içinden gaz geçince bi hareket olur ya.. Gaz ve şişkinlik de var. Ayırt edemiyorum valla henüz 🙈
ogretmmenanne Aysn6767 biz de yarın 15+2 olcaz. 16yı bekleyemedim. Son kontrol 11. Haftadaydık. 1 ayı da doldurduk. Duramadım. İnşallah gösterir cinsiyetini
Biricik93 ogretmmenanne aha anliyorum canim o qaz hic bende oluyor..onun qaz oldugunu anliyorum..ama bebeyin hiss etirmesi tamam baska…tam olaraq 16 haftasinan sonra hiss edeceksin😊🙏🏻
Nlgn16 ogretmmenanne merhabalar ben de 14+6 yarın 15 haftalık olcaz inşallah haftaya gitcem ben de randevuya daha belli değil benim de cinsiyeti ama çok merak ediyorum daha hareket fala n da hissetmiyorum 🙈😇