nil_sugra emirasaff34_ doktorun dediklerine ek olarak canım havuç suyu iç her gün. Armut ve karpuz çok iyi geliyor. Ve bol bol su içmelisin. Allahın izniyle düzene girer üzülme sen.
Mehtapakgl emirasaff34_ kuzum gerçekten bol bol su iç ve bol meyve doktor bana 3 öğünde meyve ye dedi. Benimde 178 g çıktı kuzum
bburcu emirasaff34_ benimde sıvısı azalmıştı bir ara. Her gün havuç suyu içtim. Doktorum coraspin verdi. Bir de en az 3 litre su içmeye çalış hemen düzeldi benim🥰
Gozgozhappy emirasaff34_ telaş yapmayın bol su için ve dinlenin dinlenmenin faydası olduğunu duymuştum
Edtu94- emirasaff34_ sıvı azalması 20 nin altına düştüğünde tehlikeli olmaktadır. 17 18 19 azdan azalmış sayılmaz sizin kaçtı
emirasaff34_ Edtu94- doktor sıvının miktarını söylemedi eğer onu söylüyorsanız sadece sıvı azalması olduğunu söyledi
Baybymucize emirasaff34_ canım bende o haftadayım bol bol su iç günde 3litre bende içmezdim ama sancı yaptı doktor bol su içki sancılar gitsin dedi
Baybymucize emirasaff34_ yok canım bende rahim ağzım kısaldı amaliyat ile rahim ağzıma dikiş atılınca su azalması erken Doğum varmı diye baktı canım doktor içini ferah tut başka bir doktora git allahım bebeklerimizle bizi sınamasın çok korkuyorum
emirasaff34_ Baybymucize bende çok korkuyorum Bebeğime bişey olacak diye Allah’ıma sığınıyorum inşallah bişey olmaz 🙏 sağ Salim alırız inşallah evlatlarımızı kucağımıza
prensesannesii_ emirasaff34_ ne güzel sağlıkla kucağıniza almışsinz 🤗 bu zamana kadar suyunuz sınırda mi gitti artma oldumu?