Gizemarda Merhaba arkadaşlar hamileliğinde covit 19 geciren varmı geciren varsa ilk belirtileri nelerdi nasıl bi sürec izlendii
Zerringrs Gizemarda şiddetli baş ağrısı ve vücut ağrısı ile gittim pozitif çıktı suan 36 haftalık hamileiym
Gmsy1 Gizemarda ben şuan pozitifim ilk belirtilerim kulak boğaz ve vücut ağrısı oldu. Atesimin yükseldiğini hissettim ama ölçünce 37 yi geçmedi… gebelikten dolayı ilaç vermediler limon yoğurt sirke su ile atlatmaya çalışıyorum. Rabbim herkese şifa versin. 36+1 haftaligiz
kadeerrr Gizemarda ben geçirdim canım önce halsizlikle başladı sonra tat kokum gitti çok şükür ağır geçirmedim 1 2 gün sürdü evde atlattım bünyemi dinç tuttum geçti bol bol da su içtim
halitefe Gizemarda herkeste farklı belirtiler var canım bende sadece tat ve koku duyusu gitti mesela ama hamilelere ilaç verilmiyor genel olarak evde limonlu su meyve takviyesi iyi beslenme öneriliyor bu kadar bazıları çokmağır geçirdiği içinde kan pıhtılaşma iğnesi önerilebiliyor
Gizemarda Anladım insan bebege zarar verırmı dıye korkuyoo herangibir sıkıntı olmuyor heralde ilaç kullanmakta yasak heraldee
Esra8989 Bende gecirdim sadece koku kaybı yasadım 14 gün evde karantinada kaldık bol meyve c vitamini limonlu su v 3bolsu yemene cok dikkat edicwksin cok sükür geçti gitti bebek de iyi 34 haftalık olduk bizde bugun gittim daha