Dh52 Merhaba😊 progestan kullanan arkadaş kaçıncı haftada bıraktınız kullanmayı 33.haftama girdim zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum ama hala progestan kullanıyorum haftaya kontrolüm var merak ediyorum bıraktırır mı diye siz ne zamana kadar kullandınız
Pinkyellow Dh52 bizde yarın 33 e giriyoruz🤗 Progestani fitil olarak gebeliğin başında 2 kutu kullanmıştım sonra bidaha kullanmadım canım sizin niye bu kadr uzun sürmüş acaba 🤔
Epifenomen Dh52 16. Haftamda başlamıştım şuan 31+6 dayız. Doktor 34. Haftada progestanı bırakacağız demişti.
ikizannesi2985 Dh52 canım ben de 20.haftamda başladım erken doğum riskine karşı. Doğuma kadar kullancaz dedi doktorum🤷♀️ Boşver garantiye alıyor işte doktor
Dh52 Pinkyellow 20.haftamda erken doğum başlangıcı yaşadım kanamam falan olmuştu ilk 3ayda da kanamalarım vardı hala devam ediyorum doktor bıraktırmadı 27.haftamdan beri bi sıkıntım yok ama merak ediyorum
Epifenomen Dh52 progestan rahim yumusamını engelliyor 34 e kadar genelde bıraktırmıyorlar 😊 bıraktırırlar özellikle normal yapacaksan zaten bıraktırır
Dh52 Epifenomen normal istiyorum buna engel bi durum da yok şu anda bu zamana gelmek için de çok sabrettim sabırsızlanıyorum sağlıkla kucağıma almak için😊
Epifenomen Dh52 normal düşünüyorsanız zaten mecbur bıraktırır, progestan rahim duvarını kalın tutuyor rahim duvarı incelmezse yumuşamazsa doğum başlamaz zaten 😊