Bellaaa Arkadaşlar 13+4 üm. 8 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu vardı. Antibiyotik tedavisi aldım hatta doktor yanlış antibiyotik ilacı verdi. Serum takıldı. 3 4 gündür yine idrarda koku var. Sizde tedavi nasildi? Siz neler yaptınız? Ne olur yardım🙏💕
Taze-anne Bellaaa galiba tek çaresi su içmek. Sağlık ocağında ki hemşirem Günde en az 3 lt su tüketmemi söylemişti aynı sorun bende de tekrarlıyordu
gamzosgamzos 9 ay boyunca kurtulamadım malesef 3 4 kutu antibiyotik ve sayamadığım kadar monurol toz ilaç kullandım en son iç çamaşır güvenemeyecek duruma gelmiştim 😢
Bellaaa gamzosgamzos Çok şükür doğum oldu sanırım sizin. Darısı bize inşallah. Sorma bu sorun peşimi bırakmıyor benim de.. 😐
Bellaaa Taze-anne bugün çok çok dikat edicem. 5 litre içiçem. Bakalım yarın sabah yoğun koku olacak mi?
Bellaaa Nuriiiiii su içiyorum bol bol ama geçmedi . Sabahları yoğun kokü oluyor. Bebege zarar verir diye korkar oldum. Yaban mersinli yedim günlük. Kızılcık suyu içtim. Anlayacağınız bu illet başa bela hakikaten. Kolay kolay gitmiyor da..
gamzosgamzos Bellaaa çok şükür evet canım kızım 9 aylık olacak ayın 19 unda Rabbim nasip ederse Rabbim sizlerinde sağsalim kavuşmanızı nasip etsin yavrularınıza inşaAllah 😊 doğumdan sonra tekrarlar diye çok korkmuştum çok şükür hic yaşamadım bir daha
Bellaaa Doktorum bana üromisin 1 adet şase önerdi. Geçmezse gel dedi. Şimdilik daha iyiyim. Insallah tekrarlamaz💕🙏