Merveozden Günaydın öncelikle herkese ☺️ Babynest mi daha kullanışlı yoksa reflü yatağı mı? Kullananlar nerden aldı acaba??
Unlukacar Merveozden canım ben kullanmadım daha ama reflü yatağı daha güvenli geldi ilk bebeğim olacak kusmaya Karşı Allah korusun
Mihrimah41 Merveozden reflü yatağı mutlaka olmalı canm. Babynest olmasa da olur çok kısa süre kullanılıyo ama heves edersen al.
Sweetie Merveozden ben reflü yatağı aldım daha kullanamadık tabi ama bi tanıdığım da babynest hediye etti sağolsun 😍
Meriwa Merveozden reflü yatağı aldım canm e bebekden sevi bebenin ürünü kullanıylrum suan çok da memnunum
Artemis0 Merveozden Ben reflü yatağı almadım çünkü gün içinde ana kucağında yatıracağım. Babynest aldım ama ben anne yanı beşik olarak Kiwi Sleeper aldım onun için yatağı çok ince geldi gözüme içine koymak için Babyjem markasının babynestini aldım. Ancak hangisi gerekli dersen bence reflü yatağı tercih edilmeli.
yaztatili Reflü yatağı bana çok saçma geldi duruş olarak. Sevi bebenin reflü yataklı babynestini aldım. Zaten o kadar kısa kullanılıyormuş ki. Çevremdekiler çok memnun. İnşallah bebeğim doğunca kullanıp daha iyi fikir veririm
Ozgebyr Ben ikisini de almadım gerek duymadım açıkçası cidden gerekli mi kaç tane yeğenim oldu hic birinde kullanmadık biz