_Papatya_ canım devlette akyazi devlette hamile olduğumu ogrendigim gun kan testi için gittim bi o kadar ondan sonra hep medara gittim, bana devlet kabul etmez son dakka dediler bende korktum simdi gidersem kabul etmezler diye, ilknur hanım adamına gore muamele yapıyor bence bana öyle guzel ilgili konuştuğu olmadı 30. Haftamda saglik ocağı izlemim vardi idrar yolu enf. Cıktı saglik ocagi doktoru kadin doğuma git dedi ilknur hanıma randevumde daha vardı devletede randevu alamadım ilknur hanıma yazdım böyle böyle diye bana direk pazartesi görüşelim dedi hic sormadı tahlil degerin nedir vs. diye sonra ben yazdm bebege zararı olur mu vs. diye görüldü yaptı cevap vermedi bile o an soğudum ondan bide ben 18. Haftamda gittim bana yanındaki asistanı ikili test yapcakmsn dedi bende yok dedim imza attım ilknur hn. Kagida detaylı ulturason yazdı verdi elime aciklama yapmadan benimde ilk gebeliğim sandım ki o verdigi ikili uclu test istersem sonra yaptırım diye cevremdekilerden ogrendim 25. Haftamda ogrendim randevume gittim sordum gereklimi yaptirsan iyi olur ama gecikmişsin dedi bana aciklama yapsaydi tam zamaninda zaten yaptırırdım ben gittim hemen yaptırdım cok şükür hersey normal cıktı yani demek istedigim gerekli bilgi vermiyor evet güler yüzlu girerken bi nasilsin iyimisin o kadar baskasi yok ulturasonda bile ben soruyorum sürekli normal mi normal mi diye bilgi 0 yani