halitefe Zeynep12300 ben aldım yoyko 360 derece dönebileni evet ağır ama taşınmayacak gibi değil birde benim için bebeğin rahatlığı arabada çok sarsılmaması önemli sürüşü falan çok rahat olduğu içinde aldım kullanan arkadaşımda çok memnundu tercih meselesi burdaki biraz
Mihrimah41 Zeynep12300 pişman olursun bnm gbi. Bagajda duruyodu sürekli ama indir kaldır tak çıkar çok ağır hantal geldi artık bastona geçtim 1 yaşında. Kesinlikle şimdiki aklım olsa kabin tipi alırdım. Arkadaşlarıma hep öyle aldırdım çok memnunlar
Prensesimm77 Zeynep12300 ben 4baby active çift taraflı bebek arabası aldım hafif,kullanışlı açıp kapatmasıda kolay bana göre çok yerde kaplamıyo ben memnunum
Gunsss Arkadaşlarım ağırlığından ve çok yer kapsadığından dolayı kullanışsız buluyor bana tavsiye etmediler ben daha az yer kaplayan başka bir araba tercih ettim
halitefe Ysra-1 kapanbiliyor tekerleri falanda çıkıyor ama arabanız küçükse belki sığmaz bir gidip mağazada falan incelemenizi tavsiye ederim yada youtubeda videoları var ona bakın daha netleşir aklınızda