Merhaba anneler anne adayları biz aceleci davrandık 37+4 de doğduk. Boynumuzda kordon vardı. Cumartesi günü evde komple temizlik yapıldı tabi yardımcı alınarak akşam arkadaşlarla dışarı çıktım gece 12 gibi eve geldik normal sezeryan tarihimiz 19 Eylüldü. Eşim işe gitti gece 12nyi geçerken bende duş alıp yatmayı planlıyordum fakat duştan sonra hafif bir sancı başladı ara ara 10 dk da bir tekrar etti baktım geçmiyor eşimi aradım geri geldi. Apar topar hasteneye geldik nst ye bağlandım ara ara sancı gözüktü ama o kadar çok değildi. Hemşire bana sorun var Mı diye iletti bende boynunda kordon var ve bebek ters dedim dönmedi. O zaman alttan muayene edip bebek kafasına ulaşıxam dedi yavaş yavaş parmağını sokup kontrol etti ama ister istemez canınız yanıyor 2 cm açılma vardı. Sonra bana yatış yaptılar serum takıldı güya sabah eve gelicem sorun olmazsa. Gece 4 gibi tekrar nst ye bağlandım sancı daha da arttı ve artık dayanılmaz hal aldı Peşine tekrar alttan muayene ama bu sefer canım çok fazla yandı. Ve doktorumu aradı hemşire acil ameliyata karar verildi korkuyordum çünkü böyle bir şeyi beklemiyordum. Hastenede sadece eşimle ikimiz barız. Beni hazırladılar ve o saat geldi saat 05:50ameliyathaneye gittik dr oradaydı bana sakin ol korkma bebeğin aceleci davrandı artık gelmek istiyor dedi. Her ne kadar derse desin ben korkuyorum yine. Ameliyathaneye geldik beni oturttular önlüğü çıkardılar belimden iğne yapılacak ayaklarımı masada uzattılar eğdiler belimden iğne yapıldı artık ayaklarımda bir ısı hissediyordum. Ayaklarımda iğne gezdiriyorlar hissediyor musun diye soruyorlar ilk Başta evet dedim sonra tekrar yaptılar artık hissetmiyordum. Ama mide bulantısı başladı ilacın etkisinden dr geldi çoktan kesti etti ve o ses duyuldu öyle bir ağlama ki dr um bu nasıl bir ses maşallah dedi çekeceğiniz var dedi ☺️ Güzel kızımı yanıma getirdiler öptüm ağladım kokladım böyle güzel bir koku yok. Her şeyi unutuyorsunuz. Sonra kızımı alıp götürdüler üstünü giydirmeye rutin kontrollere. Benimde dikişim atıldı işlem bitti. Ameliyathaneden çıktık baktım eşim ağlıyor 🥰Odaya geldik 10 dk sonra kızımı getirdiler böyle güzel bir mutluluk duygu yok anlatılmaz yaşanır. Sonrası biraz sancılı ama olsun. Kızım kollarımda. 37+4 de dünyaya geldik. 3275 gr 48 cm 🥰🥰 rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🤲 dualarınızı unutmayın bize hastenedeyiz. Şuan bunj da buradan yazıyorum size🥰