Cansummm Tugba09 hastanedeyim canım duşa girdim ettim ama kasılmalarım rahatlamadı. Sancı öyle hissetmiyorum şuan da nst deyim 60-65 arası sancım çıkıyor ama bakalım doktorum düzenli sancın olursa doğuma alırım dedi bekliyorum şuan nst de. Hayırlısı Allahtan
nil_sugra Cansummm 3 - 4 gündür bende de aynı durum vardı canım. Dünden beri yoğun açık kahve akıntı gelmeye başladı. Bugün kontrolüm vardı doktor yatışını yapabilirim bebek durmayacak gibi dedi. Yeniden nst’deyim şimdi
Cansummm nil_sugra ecembugra53 Tugba09 sabah kan sulandırıcımı olupta gelmiştim. Meğer sancılarım doğum sancısıymış. Eğer iğnemi vurulmasam doğuma alacaktı doktor. Şimdi dikişlerimi aldı cuma tekrar çağırdı bu süreçte gene ağrım sancım olursa gene geleceğim.
ecembugra53 Cansummm ağrıların sancıların 10 dak altına indiği anda bebeğin hareketlerin de azalma gördüğün anda hemen gitmelisin canm şakın bekleme
nil_sugra Cansummm bende yarın tekrar gideceğim. Doktor göndermek istemedi ama yapmam gerekenler var. En geç pazartesiye doğuruyorum bende 🥳🥳🥳
Cansummm Ankakusu35 Allah yardımcın olsun bize de dua et hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağımıza alalım