8899ilknur Kızlar Merhaba Hamileliğiniz boyunCa bitki çayı içtiniz mi (Ada çayı,papatya çayı ,rezene , melisa vb )doktorum günde bir Kez içebileceğimi söyledi ama kardeşim içilmez diye kafamı karıştırdı
Abzekh 8899ilknur canım benim doğumum yaklaştı doktor doğuma faydası olsun diye adaçayı önerdi. İçmesen daha sağlıklı olur en azından ilk aylarda. Ödem atıcı olduğu için önlem almak adına
Ronyaseda 8899ilknur Ilk aylarda içme benden adaçayı vs doğumu kolaylaştırıyor son haftalarda içilir diye duydum
8899ilknur Abzekh hay Allah doktorum 3.aydan sonra iç dedi çok kafaya takıyorum korkuyorum da sakinleşmek için iç demişti
GamzeEgemen Ilk aylarda icme dusuk yapiyor ama sonlarda ben ciyorum ozellikle papatya sakinlesmemi sagliyor
8899ilknur Ronyaseda ilk 3 içme sonra günde bir bardak iç dedi doktorum sakin kalmak için istiyorum aslında
Abzekh 8899ilknur yanlış yönlendirmeyim bazıları içilebiliyor bi bardak ama adaçayı kesinlikle içme. Hangisini içeceksen araştır internette yazıyor hepsinin etkileri.
Abzekh 8899ilknur ben bi makale okumuştum aslında bitki çaylarının neden olduğu kanıtlanmış düşük vakaları yokmuş. Ama ödem atıcı özellikleri olduğu için içmeyi önermiyordu.
Ececem Doktoruna güven. Ben Yeşilçay dahil hepsinden içtim zaten kış gebeliğiydi. Günde 1 tane içtim. Doktorum abartmadığım sürece bir sakıncası olmadığını söylemişti
Abzekh 8899ilknur bişey diyemem canım sana sadece şöyle söyliyim bebek dönüp kanala inince hurma yemeye başla adaçayına başla dedi. Karar senin.