eliferoll Karaccca Bende pendik medipolde emine ünlü ye gidiyorum cok cok memnunum arkadas tavsiyesiyle gitmistim ama genel olarak duydugum pendik medipolde canan hanim saadet hanim ve emine hanim 3 ununde iyi oldgunu soyluyorlar hastalari cok memnun
Karaccca Su anki doktorumuz çok iyi aslında ama muayene ücreti çok fazla. 350 lira. O yüzden biraz daha uygun arıyorum. Muayene ücretleri nasıl
Unlukacar Karaccca canım ben doğma büyüme kartallıyım ama burada içime sinen. Doktor yada hastane bulamadığım için Pendik medicalpark a gidiyorum Şeyma Araz çok memnunum tavsiye ederim
Dlkozdmr Seviiii çok memnunum cnm çok ilgililer Gülcan hanım gerçekten harika o kadar sıcak ve huzur verici bi insanki çok seviyorum tavsiye ederim..
Dlkozdmr Seviiii yok cnm hiç bence oradaki bütün doktorlar iyi olmalı ki randevu saatleri çok dolu hepsinin öyle bir gözlem yaptım 🤗
Dlkozdmr nurkal muayeneye 175 veriyoruz doğumu ilk günler sormuştum çok oldu ama yanlış hatırlamıyorsam 5.500 6.000 ikisinden biriydi
Merdgn Karaccca Bezmialem Dragos’ta Kenan Karaca var. Çok ilgili bir doktor doğumumu o yaptırdı. Müthiş bir insan tavsiye ederim ☺️
MervEnis Merdgn bende eşine gidiyorum ebru karacaya.Birsey sormak istiyorum dogumuma 1 bucuk ay kaldi doktorum doguma ucretlimi giriyor mesela gece dogum basladi evden cagrilacagi zaman ucretmi aliyorlar bilginiz varmi😊