Sahrammm Fatmakrbg kızımda bütün takvimler doğru çıkmıştı şu an ikinci gebeliğim erkek diyor bakalım ne çıkacak 🤷🏼♀️
Tugbasahin07 Fatmakrbg evet yaşına ve çocuğun doğacağı aya göre bakılıyor benim erkek çıkıyorşimdiki hamileligimde bakalım ne cikacak
Fatmakrbg Tugbasahin07 evet daha farklıymış, ilk hamileliğimi de kontrol ettim ama erkek cıkıyor halbuki kızdı🤷🏻♀️
Tugbasahin07 Tugbasahin07 birde şey diyorlar kese fasulye gibiyse erkek yuvarlak ise kız.ultrason görüntün varsa.
Fatmakrbg Tugbasahin07 tabiki sağlıkla gelmesi en büyük temennim ama Çatlıcam artık cinsiyetini meraktan 😂 umarım sizinde gönlünüze göre olur hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde 🤲🏻
Fatmakrbg Sahrammm benimde ilk gebeliğimde Çin takvimi doğruyu gösterdi umarım bu da doğrudur resmen zaman geçmiyor sanki 😂 sağlıkla sıhhatle alın inşallah sizde bebişinizi kucağınıza
Fatmakrbg rumeysaa1 sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🤲🏻 Sevindim valla doğru çıkmasına bende doğru çıkmasını Umuyorum çünkü 😄
Sahrammm Fatmakrbg ay agbu dert kuzum 7+2yiz kızımda pat pat geçti zaman bunda geçmiyor ay ben daha çok beklerim 🤣🤣🤣🤣 amin kuzum sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 😇❤️
Fatmakrbg Kapalikutu Ben kız istediğim için mi bilmiyorum sanki kuzular bir başka oluyor Allah bağışlasın sağlıkla gelsin minik kuzu😍